Date locuinta

Data de start valabilitate poate sa fie doar peste 5 zile de la data comenzii.

Date proprietar

Intrebari frecvente
Ce este asigurarea PAD a locuintei?
Asigurarea de locuinta PAD este polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale, o polita de asigurare obligatorie care acopera daunele produse de inundatii, cutremure sau alunecari de teren asupra locuintelor.
Ce este asigurarea facultativa a locuintei?
Asigurarea facultativa a locuintei si a bunurilor continute este contractul prin care un proprietar de imobil cedeaza o parte din riscuri catre societatea de asigurari si este una dintre cele mai importante asigurari non-viata pe care o puteti incheia.
Ce riscuri acopera asigurarea PAD?
Asigurarea PAD acopera 3 riscuri indiferent de zona in care este amplasata locuinta: cutremur, inundatii, alunecari de teren.
Cat costa o asigurare obligatorie de locuinta PAD?
Prima pentru o asigurare obligatorie de locuinta PAD este de 20 Euro pe an pentru constructiile cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa, iar pentru constructiile cu pereti exteriori din caramida nearsa, chirpici sau paianta, pretul este de 10 Euro pe an.
Cat costa o asigurare facultativa de locuinta?
Valoarea primei unei asigurarii facultative de locuinta difera foarte mult atat in functie de valoarea de piata a imobilului de asigurat cat si de riscurile pe care proprietarul vrea sa le acopere. Aceasta prima se poate calcula doar prin introducerea mai multor date intr-un calculator destinat asigurarilor de locuinte.