Asigurare RCA Renault Symbol

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Renault Symbol, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Renault Symbol este un automobil din clasa subcompacta comercializat de producatorul francez  de vehicule Renault. 
Prima generatie a fost prezentata ca versiunea sedan a modelului Clio II, avand diverse nume in functie de regiune : Clio Symbol (în Bulgaria, Romania, Rusia, Turcia si Ucraina), Clio Classic (in Maroc, Algeria, Egipt sau Asia), Clio Sedan (in Brazilia, Chile, Coreea de Sud), Symbol (in Columbia si Venezuela), Thalia (in Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia). In Mexic, modelul a fost comercializat sub marca Nissan Platina. 
A doua generatie a fost prezentata la Salonul Auto de la Moscova in 2008.
Cu a doua generatie s-a produs delimitarea de modelul Clio.  A fost prezentata pentru prima oara la Salonul Auto de la Moscova din 2008. 
A doua gneratie este mai mare decat modelul  anterior cu 7 cm (2,8 in) si are o capacitate a portbagajului de 506 litri (17,9 cu ft).  Noul simbol a fost proiectat in comun de catre echipele de inginerie Renault din Franta, Turcia si Romania, pentru tarile din Europa de Est si Centrala, Rusia, Turcia, Africa de Nord, precum si statele din Golf.  Din 2009 este, de asemenea, fabricat in Santa Isabel, Argentina, pentru piata din America de Sud si doar cu motorul de 1.6 litri 16 valve
Este disponibil in trei niveluri de echipare Authentique, Expression  si Privilege.
Caracteristici incluse de Authentique sunt airbag sofer,.  Expression adauga servodirectie hidraulica, computer de bord, geamuri electrice fata, volan si scaune fata reglabile, bancheta din spate rabatabila , tetiere spate si inchidere centralizata electrica cu telecomanda.  Privilege adauga oglinzi electrice, volan imbracat in piele, proiectoarele de ceata, geamuri electrice si radio-CD player cu redare MP3.

In ceea ce piveste siguranta, Renault Symbol ofera airbag-uri pentru sofer si pasageri,  doua airbag-uri laterale,  ABS, EBD, centuri reglabile pe inaltime pentru locurile din fata si senzori de parcare. 
Alt nume  Renault Thalia
Productia 2008-prezent
Asamblarea Bursa, Turcia
Santa Isabel, Argentina
Motorul de 1,2 L I4 16V
1.4 L I4
1.4 L 16V I4
1.6 L I4
1.6 L I4 Hi-Flex
1.6 L 16V I4
1.6 L I4 16V Hi-Flex
1,5 L I4 dCi
Transmisie manuala cu 5 viteze
4 viteze automata
Ampartament 2473 mm (97.4 in)
Lungime 4261 mm (167.8 in)
Latime 1639 mm (64,5 in)
Inaltime 1439 mm (56,7 in)
Greutate 904-1,045 kg (1,990-2,300 lb)

Directia este  cam imprecisa la viteze mai mari de 120km/ h si se aude un zgomot in dreptul geamului soferului.

Materialele din interior sunt de proasta calitate, dupa o vreme volanul incepe sa se toceasca.
E destul de lenesa la plecarea de pe loc si iti trebuie ceva spatiu pana ajunge la o viteza decenta. Consumul este rezonabil, 7l/100km mixt.
Locurile din fata sunt extrem de comode. In fata satiul este foarte mare. Din pacate, aceasta spatialitate este facuta in defavoarea locurilor din spate unde este destul loc pentu copii, insa nu si pentru adulti. 
Estte o masina fiabila, perfecta  pentru cei ce cauta doar confortul pe termen lung, fara prea multe cheltuieli.