Asigurare RCA DAF

DAF Trucks N.V. este o subsidiara detinuta in totalitate de compania nord-americana PACCAR Inc.. Activitatile de baza ale DAF Trucks sunt axate pe dezvoltarea, productia, marketingul si vânzarea vehiculelor comerciale medii si grele.

 

O alta activitate de baza a companiei este axata pe marketingul si vânzarea camioanelor usoare fabricate in Marea Britanie de Leyland Trucks Ltd., care este de asemenea, o subsidiara detinuta in totalitate de PACCAR Inc. Toate produsele DAF Trucks si Leyland Trucks sunt sustinute de o gama completa de servicii. DAF Trucks produce si pentru alte companii diverse componente de la ansambluri axe, la motoare pentru autobuze, autocare si vehicule speciale.

 

DAF functioneaza conform principiului “Fabricare la Comanda”. Acest lucru inseamna ca toate vehiculele sunt fabricate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecarui client, dar productia incepe numai dupa ce comanda este primita de la client. Acest lucru este foarte important deoarece DAF produce zeci de mii de versiuni diferite de vehicule care sunt construite pentru a satisface solicitarile fiecarui client in parte, in ceea ce privesc specificatiile si cerintele de transport.

 

Pentru DAF, clientul este prioritatea principala. Toate produsele DAF sunt caracterizate prin costuri reduse per kilometru, calitate inalta, confort pentru sofer, consum redus de carburant, impact redus asupra mediului si eficienta ridicata a transportului.

 

DAF Trucks detine facilitati de productie in Eindhoven, Olanda si in Westerlo, Belgia. Datorita inaltei eficiente, proceselor de fabricatie si produselor de prima clasa, compania si-a stabilit o pozitie puternica pe piata europeana.