Asigurare RCA Toyota

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Toyota, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Fondata in anul 1933, marca japoneza Toyota produce autoturisme, camioane, autobuze si roboti. In momentul de fata, Toyota este producatorul numarul 1 din Asia si al doilea din lume.Sediul central al companiei se afla in Toyota, Japonia. Autoturismele produse de firma Toyota sunt vandute sub siglele Toyota, Scion si Lexus. Primul autoturism realizat in afara Japoniei, si anume in Brazilia, a fost Land Cruiser FJ-251 in anul 1959. Modele Toyota vandute in toata lumea: Toyota Aygo, Toyota iQ, Toyota Yaris, Toyota Auris, Toyota Corolla, Toyota Urban Cruiser, Toyota Avensis, Toyota Land Cruiser. 

Toyota activeaza si in domeniul serviciilor financiare, prin filiala Toyota Financial Services. De asemenea, se ocupa si de producerea de razboaie de cusut computerizate si masini de cusut electrice pentru industria textila. 

Compania a aparut in anul 1933, in luna septembrie, initial fiind vorba de o divizie care se ocupa de producerea de automobile apartinand de Toyoda Automatic Loom. Va fi realizat primul motor in 1934, care va fi integrat in primul autovehicul, A1, si camionul G1. 

Toyota va fi o companie de sine statatoare incepand cu anul 1937. Numele companiei mama era Toyoda, cu D in loc de T, la fel ca numele de familie al fondatorului, insa se va trece la varianta cu T pentru a separa viata profesionala de cea personala a celor care au pus bazele companiei. In plus, s-a considerat ca numele de Toyota este mai norocos decat cel scris cu D, deoarece cifra 8 este una norocoasa in traditia japoneza, iar numarul de linii necesare pentru a scrie Toyota cu caracterele katakana este de 8. 

In perioada razboiului din Pacific, Toyota va produce camioane care erau folosite de armata imperioala, care au fost construite cu minimul de materii prime. De exemplu, nu au fost montate doua faruri, ci doar unul, in centrul capotei. 

Productia de autovehicule de pasageri a fost reluata in anul 1947, iar in 1950 va fi infiintata o divizie specializata pe vanzari, numita Toyota Motor Sales Company, care va fi inchisa in 1982. 

Toyota este prezenta cu unitati de productie in state ca: Japonia, Statele Unite, Australia, Canada, Indonezia, Polonia, Africa de Sud, Turcia, Marea Britanie, Franta, Brazilia, cele mai recente fiind cele din Pakistan, India, Argentina, Republica Ceha, Mexic, Malaezia, Tailanda, China si Venezuela.

Toyota are o marca de lux, numita Lexus, lider in SUA in ceea ce priveste vanzarile. In 2006, brandul Lexus este cel mai fiabil brand din SUA, conform firmei de evaluare a produselor J.D. Power, titlu dat pe baza unui sondaj care a implicat mai mult de 47.000 de posesori de autovehicule. 

Daca ai o masina din aceasta gama auto, ai cu siguranta nevoie de un RCA Toyota. Pentru cele mai bune preturi de pe piata atunci cand vine vorba de un RCA Toyota, achizitioneaza-l de la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa asigurare obligatorie auto de pe piata.