Asigurari Asirom

Asirom este cea mai veche si cea mai de traditie companie de asigurari din Romania. Aceasta a intrat pe piata de mai mult de 20 de ani, iar in anul 2007 s-a alaturat grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG).

Asirom a fost votata trei ani consecutiv ca fiind cel mai de incredere asigurator al romanilor.
Compania pune la dispozitia clientilor asigurari Asirom de viata, asigurari de accidente, asigurari de sanatate, asigurari de bunuri si raspundere civila si asigurari auto, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.


Asigurari de viata, accidente si sanatate
Pentru persoanele fizice, Asirom ofera sapte polite de asigurare:
Asigurarea de accidente Protect Asig
Aceasta polita poate fi facuta de orice persoana de peste 16 ani, acoperind decesul si invaliditatea totala sau partiala rezultata din accident.
Asigurarea pentru Calatorii in Strainatate - Arosan
Asigurarea este disponibila persoanelor intre 1 si 75 de ani. Ea acopera urmatoarele riscuri: imbolnavirea neasteptata si imprevizibila care ameninta sanatatea si/sau viata persoanei respective, prejudiciere corporala ca urmare a unui accident, decesul.

In functie de nevoile dvs. puteti opta pentru programul A, programul B si pentru Business Card.
Asigurarea Mixta de Viata si Accidente Aroclas Plus

Se poate asigura orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16 si 65 ani, fara a depasi 75 ani la expirarea politei de asigurare. Sunteti asigurat pentru: supravietuirea la termenul de expirare, deces, invaliditatea permanenta partiala sau totala, scutirea asiguratului de la plata primelor de asigurare in cazul dobandirii unei invaliditati din accident mai mari de 50% pe parcursul valabilitatii politei de asigurare.

Asigurarea prescolarilor, elevilor si studentilor - Educational Asig
Acest tip de asigurare este destinat prescolarilor, elevilor si studentilor. Ca noutate fata de alte asigurari, aceasta polita acopera si raspunderea civila pentru distrugerea bunurilor patrimoniale ce apartin unitatii de invatamant.

Asigurarea mixta de viata reevaluabila - Global
Aceasta asigurare are avantajul de a fi foarte flexibila, dvs. fiind cel care alege riscurile asigurate, avand posibilitatea de a reveni la asigurare dupa o perioada in care nu ati avut posibilitatea de a plati pensia.

Asigurarea medicala pentru interventii chirurgicale Medical Select
Polita acopera interventiile chirurgicale ca urmare a unei boli sau a unui accident, inclusiv cele legate de starea de graviditate.

Asigurarea de pensie cu acumulare de capital si reevaluare - Prospera Grup
Este o varianta pentru cei care nu pot participa la programul de pensii private sau care isi doresc sa aiba un venit suplimentar peste o anumita perioada de timp.

Asigurari de bunuri si raspunderi
Apartamentul polita prin care puteti asigura locuinta si bunurile din cladire. In functie de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru acoperire minima, acoperire extinsa, acoperire extinsa fara cutremur si acoperire cuprinzatoare.
Buchet Rural aceasta asigurare este destinata persoanelor ce locuiesc in mediul rural, incluzand, pe langa asigurarea locuintei, si pe cea a bunurilor si asigurarea culturilor agricole.

Cum alegem cea mai buna polita RCA
Conform legii fiecare autovehicul care participa la trafic trebuie sa detina o Asigurare de Raspundere Civila Auto. Prin urmare, fiecare automobil inmatriculat si inregistrat temporar, definitiv sau provizoriu in Romania poate beneficia de polita RCA.

RCA-ul Asirom are urmatorul scop principal: pagubitul in urma unui accident auto primeste in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite.
Perioada de asigurare: RCA Asirom se incheie pentru o perioada de 6 sau 12 luni.

In eventualitatea in care are loc un accident in urma caruia se produc avarii unui alt autoturism, unor bunuri sau accidentarea altor persoane, in baza asigurarii RCA daunele provocate tertilor vor fi suportate de catre societatea de asigurare la care s-a incheiat polita.

Este important de retinut faptul ca, daca masina este avariata din vina propie, atunci pagubele masinii nu vor fi suportate de societatea de asigurare. Urmand ulterior a se face o investigare pentru a se stabili conditiile in care a avut loc accidentul respectiv.

La incheierea asigurarii obligatorii RCA Asirom, asiguratul obtine polita RCA, care valideaza pe teritoriul Romaniei, vigneta, precum si documentul international de asigurare "Carte Verde", valabil in statele membre ale Spatiului Economic European.

Conditii de utilizare:
Cei care detin un autovehicul sunt nevoiti sa prezinte o serie de acte legale pentru a intra in posesia unei astfel de asigurari. Asadar, este necesar, in primul rand, ca respectivul automobil sa fie inmatriculat/ inregistrat in Romania. Ulterior, persoana care doreste sa se asigure trebuie sa prezinte si documentele de identificare ale autovehicului (certificat de inmatriculare/ carte de identitate) prin care sa i se ateste dreptul de proprietate. Nu in ultimul rand, asiguratul trebuie sa fie persoana inscrisa in documentele de identificare a autovehicului (este valabil si in cazul autovehiculelor achizitionate in leasing).

In mod automat, la incheierea unei polite RCA Asirom, cu valabilitate pe teritoriul Romaniei, se incheie si o polita Carte Verde., care acopera pagubele produse tertilor pe teritoriul altor tari.

Ca urmare a unui accident rutier, prin polita RCA Asirom se despagubesc:
- vatamarile corporale sau decesul
- pagubele ce reprezinta o consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat
- daunele materiale
- cheltuielile de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.

Pe timpul iernii se recomanda echiparea masinii cu cauciucuri de iarna astfel incat riscul de accidente cauzate de conditiile meteo sa scada. Din iarna anului 2011 anvelopele de iarna au devenit obligatorii in timpul sezonului rece.

Asigurari Casco Asirom
Prin asigurarea facultativa de avarii si furt auto, pot fii acoperite riscuri precum:
 • Avarii provocate de:
 • - Ciocniri, loviri, izbiri, zgarieturi, caderi de corpuri pe autovehicul, derapari, rasturnari;
  - Incendiu, trasnet, explozie (inclusiv din cauze tehnice), calamitati naturale;
  - Furt (furtul autovehiculului sau al unor parti componente ori piese ale acestuia), inclusiv ca urmare a unor acte de talharie, precum si avarii produse acestuia ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.
 • Acoperiri Suplimentare
 • - cheltuieli de transport ale autovehiculului avariat;
  - cheltuieli pentru limitarea pagubelor;
  - pagubele produse autovehiculului asigurat de masurile de salvare a acestuia sau a constructiei in care se afla acesta, precum si pentru salvarea persoanelor imobilizate in autovehicul (descarcerare);
  - pagubele produse din riscuri asigurate echipamentelor cu care au fost dotate din fabricatie de producator autovehiculele cu destinatie speciala; - pagubele produse dotarilor de serie;
  - pagubele produse dotarilor suplimentare, special construite pentru autovehicule, inscrise in contract pentru sumele asigurate convenite si pentru care s-au platit primele de asigurare.

Se poate benefica de extindere gratuita in cazul riscului de furt al autoturismului in afara Spatiului Economic European (SEE) daca se incheie tot la ASIROM si asigurea de raspundere civila a autovehiculelor cu valabilitate in afara SEE.

Asigurari Viata Asirom
Asigurari de viata, accidente si sanatate
- Asigurari de viata clasice
- Asigurari de viata suplimentare
- Asigurari de accidente si boala
- Asigurari de sanatate

Asigurari Bunuri Asirom
Asigurari de bunuri si raspunderi, atat pentru persoane fizice cat si juridice.
 • Asigurari de mijloace de transport terestru
 • Asigurari de bunuri in tranzit
 • Asigurari de incendiu si calamitati naturale
 • Alte asigurari de daune la proprietati
 • Asigurari de raspundere civila pentru autovehicule
 • Asigurari de raspundere civila pentru mijloace de transport naval
 • Asigurari de raspundere civila generala
 • Asigurari de credite si garantii
 • Asigurari de pierderi financiare
 • Asigurari de asistenta turistica
Constatare dauna Asirom Bucuresti:
Call Center-ul Constatare Daune Auto ASIROM este un serviciu ce va ofera posibilitatea sa avizati o dauna RCA sau CASCO, 24 ore din 24, 7 zile din 7, la numarul de telefon 021 - 9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom).
Centrul de constatare Grivita, din Calea Grivitei nr. 355-357, Sector 1, in cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza non-stop pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 1.
Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 - 20.00
Sambata: 08.00 - 16.00
Duminica: inchis

Centrul de constatare Berceni , din incinta Service PRESTIGE, Drumul Gilaului nr. 7 C, Sector 4, in cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza in zilele lucratoare, in intervalul orar 09.00 - 17.00, pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 4.

Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 - 17.00
Sambata, Duminica: inchis
Centrul de Lichidare B-dul. Carol I nr. 31-33, Corpul 2 (intrare prin strada Stefan Nacu), in cadrul caruia se efectueaza toate avizarile si constatarile pentru pagubele produse la bunuri si cladiri, dar si activitatile de consiliere clienti, primire documente, instrumentare dosare de dauna.

Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.30 - 17.00
Sambata, Duminica: inchis


Compara RCA si comanda-l pe cel mai ieftin
Urmareste-ne pe Facebook:
Comanda rapid rovinieta:
Categorie auto

Data start valabilitate:


AFISEAZA TARIFE
Spune-ne parerea ta:
 
Nume:   Adresa de e-mail:
nu se afiseaza
 
Da-ne o nota:   Cod securitate: 7+4 =
 
Mesaj:
 
 
Trimite comentariu

INAPOI SUS ^

Toate drepturile rezervate Pint © 2006 - 2015