BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil din octombrie

BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil din octombrie

Primele autoturisme BMW Seria 4 Coupe vor ajunge in Romania la inceputul lunii octombrie iar pretul va porni de la 40.796 Euro cu TVA.

Noul Coupe va fi mai rapid si mai usor decat predecesorul sau, fiind bazat pe Seria 3 Sedan, de a carui putere beneficiaza din plin. De asemenea, are un ampartament mai lung, un encartament mai lat si o garda la sol mai joasa.

bmw-4-series-concept-xl

 

Datorita suspensiei joase si faptului ca  are cel mai coborat centru de greutate dintre toate modelele BMW, Seria 4 Coupe este cel mai sportiv model din gama BMW.

Pe langa centrul de greutate coborat cu 500 de mm, noul Coupe include si alte elemente de noutate. Acesta va beneficia de “Air Breathers”-fante aerodinamice amplasate in spatele rotilor fata ce reduc forta de rezistenta in aceasta zona. Sistemul de servo-directie va fi electric iar distributia maselor va fi de 50:50.

Autoturismul dispune de console scurte, capota lunga si habitaclu impins spre spate cu o linie cursiva ce ii confera proportii dimanice

Seria 4 Coupe va dispune de doua motoare pe benzina: unul cu sase cilindri dispusi in linie la BMW 435i Coupe si unul cu patru cilindri la 428i Coupe si un motor diele cu patru cilindri la 420d Coupe. Toate dispun de tehnologia BMW Twin Powe Turbo si acopera un spectru de puteri intre 135kW/184 CP si 225kW/306 CP. De asemenea, modelele pe benzina sunt disponibile si cu sistemul de tractiune integrala BMW xDrive.

 

COMMENTS