Introduceti numarul auto.

Este prima data cand calculati?

Completeaza Formularul

Nu se asigura autovehicule care sunt folosite in alt scop(ex.: taxi, ride sharing, rent a car si altele).

Informatii utile


Optiunile din stanga reprezinta una din starile autovehiculului:

  • Inmatriculat - cand autovehiculul este inmatriculat in Romania si proprietarul curent este persoana trecuta in talonul masinii;
  • In vederea inmatricularii - cand cumpati un autovehicul nou sau rulat pentru a-l inmatricula;
  • Inregistrat la primarie - autovehicul special care nu necesita inmatriculare la politie: ex scuter pana in 50cc;
  • In vederea inregistrarii - cand cumperi un autovehicul nou sau rulat ce indeplineste conditiile inregistrarii la primarie si nu inmatricularii;
  • Exista posibilitatea ca Directia de Inmatriculari din judetul dumneavoastra sa nu accepte polite cu valabilitate mai mica de 6 luni pentru autovehiculele in vederea inmatricularii.
Intrebari frecvente
Ce inseamna asigurare Casco?
Asigurarea CASCO este asigurarea auto facultativa pentru posesorii de autovehicule. Daca masina ta sufera anumite daune, indiferent daca esti vinovat sau nu de producerea lor, societatea de asigurari va suporta cheltuielile pentru reparatii. Conditia este ca autovehiculul sa indeplineasca cerintele legale pentru circulatie.
Cum se calculeaza pretul unei asigurari Casco?
Pretul unei asigurari CASCO difera in functie de riscurile acoperite, tipul si vechimea autovehiculului, frecventa si locul utilizarii dar si in functie de varsta soferului. Un autoturism sport sau un autoturism folosit de obicei in zone cu risc ridicat de accidente va intra intr-o categorie de risc mai mare.
Ce inseamna full Casco?
Asigurarea auto Full CASCO acopera orice tip de dauna, indiferent de locul in care a avut loc evenimentul, poate fi si in afara tarii. Poate asigura riscuri suplimentare, precum avaria totala dar este indicat sa soliciti aceste informatii asiguratorului pentru ca ofertele pot sa difere.
Ce acopera asigurarea Casco?
In linii mari o asigurare auto CASCO acopera daunele autovehiculului cauzate de avarii, acte de vandalism, fenomene naturale sau in cazul unui furt. Asiguratorii au produse diferite si se pot adauga sau scoate anumite riscuri de pe asigurare in functie de necesitatile fiecarui client.