Asigurare RCA Braila

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Braila.

 

Braila

Situat pe malul Dunarii, in sud-estul Romaniei, orasul Braila este resedinta judetului cu acelasi nume. Fiind situat pe malul Dunarii, principala ocupatie a localnicilor a fost dintodeauna comertul, in anul 1836, Braila fiind declarat port-liber.

Cu o existenta de peste 640 de ani, Braila este un oras plin de istorie si traditie. Aici a fost folosit pentru prima data in Romania betonul armat, in anul 1888. Locuitorii se mandresc cu personalitatile nascute in Braila: Ana Aslan, Panait Istrati, Panait Cerna, Maria Filotti, Mihail Sebastian, Fratii Minovici, D.P. Perpessicius. 

In urma ultimelor estimari privind demografia, facute in 2009, numarul de locuitori al Brailei era de 211.884 locuitori. Dintre acestia, peste 97% sunt reprezentati de romani, urmati de 1,6% rusi lipoveni. Majoritatea locuitorilor detin un autovehicul pentru care au nevoie de un RCA Braila. Pentru cel mai mic pret de piata, iti poti cumpara polita de asigurare obligatorie auto de la RCA ieftin. 

Daca vrei sa vizitezi Braila, ai la dispozitie o serie de obiective turistice, din care poti alege in functie de ce anume te atrage in special: Casa memoriala Panait Istrati, Biserica Greaca, Biserica Sfintii Arhangheli (pictata in stil bizantin), Biserica Sfantul Nicolae, Piata Traian si zona veche a orasului, Piata Independentei, Faleza Dunarii, Esplanada Dunarii, Insula Mica a Brailei, Parcul Monument, Gradina Publica, Gradina zoologica, Muzeul Brailei, Galeriile de Arta Emilia Dumitrescu, Casa memoriala Perpessicius, Statiunea Lacu Sarat, Teatrul "Maria Filotti".

Orasul Braila se poate lauda cu numeroase personalitati care s-au nascut aici: Nicu Alifantis (solist de muzica folk), George Baronzi (poet), Hariclea Darclee (soprana), Catrinel Dumitrescu (actrita), Maria Filotti (actrita), Nae Ionescu (filozof, logician), Panait Istrati (scriitor), Diana Mocanu (campioana olimpica la inot in 2000 la Sydney), Fanus Neagu (nuvelist, academician, dramaturg), Gheorghe Naum (pictor), Perpessicius (istoric, critic literar), Johnny Raducanu (muzician de jazz), Mihail Sebastian (romancier, dramaturg), Vasilica Tastaman (actrita). 

Daca locuiesti in acest oras si esti posesorul unui autovehicul, vei avea nevoie de un RCA Braila. Pentru cele mai mici tarife la RCA Braila poti comanda polita de asigurare auto obligatorie de la RCA ieftin. Nu trebuie decat sa comanzi online si in cel mai scurt timp posibil vei primi acasa polita RCA Braila, iar livrarea poate fi gratuita.