Asigurare RCA Miercurea-Ciuc

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Miercurea-Ciuc.

 

Miercurea-Ciuc

Situat in depresiunea Ciucurilor, in partea de est a Transilvaniei, Miercurea Ciuc este resedinta si municipiul judetului Harghita. Orasul incepe sa se dezvolte in anul 1987, cand este data in folosinta calea ferata, si se infiinteaza unitatile industriale de constructii de masini si de prelucrarea lemnului. Municipiul Miercurea Ciuc are o populatie de 42.029 locuitori, din care majoritara este etnia maghiara, in proportie de 82%, in timp ce etnia romana reprezinta doar 17% din totalul populatiei. 

Orasul va fi consemnat pentru prima oara intr-o scrisoare de privilegii realizata de regina Izabella, mama lui Ioan Sigismund, principele Transilvaniei, din 1558, in care se vorbeste despre respectiva asezare ca "oras de campie". 

Intre anii 1650-1707, in Miercurea Ciuc au avut loc sfaturile generale ale scaunului Ciucului. In 1878, Miercurea Ciuc a devenit resedinta comitatului Ciuc. Odata cu deschiderea caii ferate pe 5 aprilie 1897, orasul cunoaste o perioada de dezvoltare importanta: incepe sa se dezvolte industria de prelucrare a lemnului, industria usoara si cea constructoare de masini. In anul 1888 va fi reconditionat spitalul din oras, iar in 1898 este finalizata cladirea primariei. 

In 1968, Miercurea Ciuc devine resedinta judetului Harghita. 

Populatia orasului Miercurea Ciuc se ridica la peste 42.000 de locuitori, conform recensamantului din 2002. Dintre acestia, cei mai multi detin un autoturism personal, pentru care au nevoie de un RCA Miercurea Ciuc. Cele mai mici tarife pentru asigurarea obligatorie auto sunt asigurate de RCA ieftin, de la care iti poti achizitiona polita online, doar cu ajutorul unui click. 

Daca vrei sa vizitezi Miercurea Ciuc, ai la dispozitie o serie de obiective turistice: Castelul Miko, Muzeul Oltului si Muresului Superior, Palatul Justitiei, Cimitirul Eroilor, Monumentul eroului roman, Izvorul de apa minerala, Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime (construita in secolul XV in stil gotic). 

Pentru cele mai bune tarife RCA Miercurea Ciuc, te asteptam la RCA ieftin, unde poti cumpara asigurarea obligatorie auto la cel mai mic pret de pe piata.