Rovinieta online

 
Pas 1: Alegeti tipul vehiculului


Este mai avantajos procesul de cumparare rovinieta online?

Prin intermediul platformei noastre, puteti accesa cu usurinta sistemul de achizitionare al rovinietei oricand, de oriunde, 24/7. Este suficient sa aveti acces la internet pentru a beneficia de acest serviciu comod. Procesul de achizitie este simplificat, iar pasii sunt intuitivi, astfel incat sa puteti finaliza rapid tranzactia fara a intampina dificultati.

Evitati deplasarile la punctele fizice de vanzare si gestionati-va timpul conform propriului program! Puteti alege sa faceti achizitia rovinietei online de la Pint.ro - distribuitor autorizat de C.N.A.I.R si beneficiati de o modalitate simpla si rapida de a plati taxa de drum pentru vehiculele dumneavoastra! Dupa completarea datelor solicitate si efectuarea platii, veti primi instant prin e-mail confirmarea achizitiei.

Cum puteti achizitiona si face plata rovinieta online pe Pint.ro?

Achizitionarea rovinietei online devine o experienta simpla si extrem de convenabila atunci cand optati pentru efectuarea platii prin intermediul platformei noastre online. Cu doar cativa pasi, puteti obtine rapid rovinieta de care aveti nevoie pentru autovehiculul dumneavoastra.

Aveti acces la optiuni diversificate, fie ca este vorba despre autoturisme, autoutilitare, camioane de transport marfa sau alte categorii de vehicule. Alegeti cu usurinta categoria corespunzatoare vehiculului dumneavoastra si continuati cu pasii simpli pentru achizitionarea rovinietei.

Sa presupunem ca aveti nevoie de o rovinieta autoutilitara sub 7,5 tone, dupa ce ati selectat categoria, urmatorul pas este sa stabiliti perioada de valabilitate. Aveti posibilitatea sa achizitionati rovinieta pentru o zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile si, inclusiv, pe 12 luni. Selectati ziua de emitere, introduceti numarul de inmatriculare al autovehiculului si numarul de sasiu pentru a continua.

Optiunile suplimentare va permit sa specificati daca rovinieta este destinata unei persoane fizice sau firmei. Completati cu usurinta cateva campuri cu datele dumneavoastra, iar in cazul in care doriti sa primiti notificari de la CNAIR pentru data de expirare a rovinietei, bifati caseta in consecinta.
Ultimul pas consta in alegerea modalitatii de plata: numerar, plata cu cardul sau prin ordin de plata. Rovinieta va fi emisa in format electronic si trimisa pe adresa de email furnizata.

Cumparati rovinieta online pe 7 zile, 30, 90 sau 12 luni de la Pint.ro!

Puteti comanda acum rovinieta simplu si rapid de la Pint.ro! Cu posibilitatea de a cumpara roviniete pentru o zi, o saptamana, o luna, trei luni sau chiar pentru un an intreg, va oferim flexibilitatea de a alege ce se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra! Tariful este standard, fiind adaptat pentru fiecare categorie de autovehicul in parte.

Selectati tipul vehiculului si faceti o verificare de pret rovinieta online!

Daca doriti sa facei o verificare rovinieta pret, accesati platforma noastra online, introduceti informatiile necesare si selectati termenul dorit. Plata se poate realiza in mod sigur si convenabil online, fara a fi nevoie sa va deplasati la un punct de vanzare fizic.

Intrebari frecvente despre roviniete online

1.Pe ce drumuri se plateste rovinieta online?
  • autostrazi
  • drumuri expres
  • drumuri nationale europene
  • drumuri nationale principale
  • drumuri nationale secundare

2.Cum puteti face o verificare de preturi rovinieta?
Accesati platforma noastra si identificati sectiunea dedicata rovinietelor. Acolo, veti gasi un formular simplu in care trebuie sa introduceti date precum tipul de vehicul si perioada pentru care doriti sa achizitionati rovinieta. Cu doar cateva clicuri, veti obtine informatiile necesare pentru a va planifica urmatoarea calatorie.

3.Cat costa o rovinieta online Romania?
Tariful pentru taxa de drum variaza in functie de tipul de autoturism si termenul de valabilitate ales. Pentru mai multe detalii, va recomandam sa faceti o interogare de pret pe site-ul nostru.

4.Rovinieta Romania isi pastreaza termenul de valabilitate daca s-a schimbat numarul de inmatriculare?
Da, cu mentiunea ca utilizatorii trebuie sa inregistreze modificarile in baza de date a autoritatii de inmatriculare.
In cazul in care numarul de identificare al autovehiculului nu a fost introdus sau a fost introdus incorect si se decide schimbarea numarului de inmatriculare, utilizatorul trebuie sa solicite CNAIR sa actualizeze informatiile in baza de date. Procedura necesita o cerere scrisa si prezentarea cartii de identitate a autovehiculului.