Produsele noastre

Incheiem orice tip de asigurare. Te anuntam cand iti expira polita. Te consiliem in caz de dauna. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti ce produs te intereseaza si te vom ajuta cu cea mai mare placere. Clientii care au apelat la noi au fost interesati in special de:

Asigurarea RCA
RCA sau asigurarea de raspundere civila auto este o asigurare obligatorie pentru toti soferii. Mai exact, polita RCA reprezinta un contract incheiat intre o persoana fizica sau juridica, posesoare a unui automobil si o societate de asigurari autorizata de ASF.

Asigurarea locuintei (obligatorie si/sau facultativa)
Asigurarea obligatorie a locuintei se incheie pentru 3 riscuri de baza: cutremur, alunecari de teren si inundatii. Indiferent de tipul imobilului: casa, vila sau apartament intr-un bloc, toti proprietarii trebuie sa incheie polita PAD.

Asigurarea de calatorie
Asigurarea medicala de calatorie poate fi incheiata de orice persoana care calatoreste in alta tara. Fie ca scopul calatoriei este unul de afaceri, vacanta sau vizita la rude sau prieteni, polita de asigurare de acest tip acopera o serie de situatii medicale care pot aparea pe parcursul calatoriei.

Asigurare CMR
Polita CMR este asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus. Acest tip de polita de asigurare este incheiata in mod obisnuit de companiile care au ca domeniu de activitate transporturile in tara sau strainatate. Transportatorul incheie o polita CMR fie ca este vorba despre un vehicul proprietate personala, inchiriat sau in gestiune.

Asigurare malpraxis
Acest tip de asigurare se numeste raspundere civila profesionala si nu e numai pentru medici, ci chiar si pentru contabili autorizati, brokeri de asigurare, auditori, stomatologi, farmacisti, arhitecti si ingineri, notari, avocati...etc.