Asigurari auto la preturi avantajoase!


Comparati tarifele rca de la toate societatile de asigurare.

Asigurare RCA

Alegeti o asigurare Casco pe care o poti incheia usor, online.

Asigurare Casco

Incheiati online asigurarea potrivita pentru transportul de marfa.

Asigurare CMRAveti nevoie de o polita de asigurare auto ieftina? Asigurarile sunt modalitatea cea mai eficienta prin care dumneavoastra va puteti acoperi cheltuielile pentru daunele autoturismului survenite in cazul unui accident rutier in care sunteti sau nu soferul vinovat.

Cu ajutorul Pint.ro, veti beneficia simplu si rapid de oferte de pret pentru toate tipurile de asigurari de care sunteti interesat. Online este intotdeauna mai usor si mult mai eficient sa va asigurati ca veti conduce in siguranta pe drumurile publice!

Asigurare auto online

De ce sa optati pentru asigurarea auto online?

Flexibilitate

Sunteti interesat de un pret de asigurare auto pe 6 luni avantajos? Nicio problema! Online aveti posibilitatea sa cautati si sa analizati toate ofertele de la asiguratori, iar ulterior sa alegeti polita care vi se potriveste in functie de nivelul de acoperire dorit si de bugetul disponibil.

Mai putin timp irosit

Poate ca sunteti una dintre persoanele care opteaza pentru toate tipurile de asigurare auto si preferati sa le incheiati la asiguratori diferiti din diferite motive. Doar drumurile pe care sunteti nevoit sa le faceti pentru a incheia aceste asigurari va dau batai de cap!
Online nu trebuie sa va faceti griji, fiindca puteti incheia simplu si rapid orice tip de acoperire de la firme de asiguratori diferite, cu o simpla accesare a calculatorului de oferte.

Mai mult confort

V-ati saturat sa fiti nevoit sa va deplasati la punctele de lucru ale firmelor de asigurari? Alegeti online o asigurare pentru tipul de acoperire dorit! Puteti incheia contractul de asigurare din confortul locuintei dumneavoastra, la orice ora din zi sau noapte. Este atat de simplu sa incheiati online o asigurare!


Tipuri de asigurari auto

Polita de asigurare este unul dintre acele lucruri de care sperati sa nu aveti nevoie niciodata, dar pe care va bucurati intotdeauna sa le aveti in cazul unui incident neplacut. Nimeni nu doreste sa aiba parte de un accident rutier, dar daca se intampla, asigurarea ajuta la acoperirea costurilor de reparatii.

Romania, ca cea mai mare parte a statelor din lume, impune un anumit nivel de asigurare pentru toti soferii, dar este posibil ca acoperirea minima sau obligatorie sa nu fie suficienta pentru a va proteja financiar daca sunteti implicat intr-un accident rutier grav. De aceea, este important sa va intelegeti optiunile si sa alegeti cea mai buna acoperire pentru nevoile dumneavoastra.

Asigurarile pot fi delimitate in trei tipuri diferite de contracte de asigurare pentru un vehicul: asigurare masina pe raspundere civila, asigurare pentru protejarea partiala sau completa a propriului autoturism, cat si asigurarea pentru raspunderea civila a transportatorilor de marfuri.

Asigurare RCA

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie pentru toti proprietarii de autovehicule care isi doresc sa circule pe drumurile publice. Scopul acestei asigurari este de a despagubi soferul prejudiciat intr-un accident provocat de autoturismul pentru care a fost emisa polita. Asigurarea RCA poate fi cu decontare directa sau fara decontare directa. Daca alegeti asigurarea cu decontare directa, persoana prejudiciata isi poate deschide si administra dosarul de dauna prin propriul asigurator RCA.

Conform reglementarilor stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiara, asigurarea obligatorie acopera urmatoarele daune: accidente rutiere intre doi participanti la trafic, daune, vatamari corporale si raspundere juridica exclusiv pentru partea prejudiciata in cadrul accidentului.

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO este o optiune facultativa pentru acoperirea daunelor propriului autoturism, indiferent de persoana vinovata de producerea accidentului. Altfel spus, cu un contract de asigurare facultativa, daca masina dumneavoastra este avariata intr-un accident, compania de asigurari va plati reparatiile.

Diferit de celelalte tipuri de asigurari, pentru a fi eligibil pentru asigurarea facultativa, autoturismul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca anumite cerinte privind starea tehnica. In cazul in care autoturismul nu este eligibil pentru o asigurare facultativa, nu veti putea beneficia de acest tip de asigurare. Mai mult, autoturismele cu o vechime mai mare de 10 ani, nu pot incheia o astfel de asigurare.

Asigurare CMR

Asigurarea CMR ofera acoperire pentru intreprinderile care transporta marfuri pe plan intern sau international. Transportatorul este responsabil pentru incheierea acestui tip de asigurare, care acopera vehiculul, indiferent daca acesta este detinut personal, inchiriat sau administrat.

Acest tip de asigurare auto este conceput pentru a proteja transportatorul de pierderi financiare in cazul unui accident sau al deteriorarii bunurilor transportate. In cele mai multe cazuri, asigurarea CMR asigura costul reparatiilor, al inlocuirii sau al cheltuielilor medicale suportate ca urmare a unui accident rutier. De asemenea, o asigurare CMR mai poate acoperi si costul cheltuielilor de judecata daca accidentul se soldeaza cu un proces.

Cat costa o asigurare auto?

Asigurarea incheiata online este modalitatea prin care dumneavoastra puteti beneficia usor de toate ofertele de pret pentru autovehiculul pe care il conduceti, la doar cateva click-uri distanta. Pretul asigurarilor este determinat in functie de datele dumneavoastra personale si de cele ale autoturismului pe care il conduceti, dar si de istoricul la volan - sistemul Bonus-Malus.

Aflati rapid cat costa asigurarea auto in functie de nevoile dumneavoastra! Alegeti perioada de valabilitate care va intereseaza si puteti afla cel mai avantajos pret pentru asigurare auto pe 1, 6 sau 12 luni! Tarifele pe o luna vor putea fi accesate dupa afisarea tarifelor pe 6 si 12 luni.

Puteti incheia asigurarea auto online la cele mai bune preturi de pe piata multumita instrumentului de calcul care va ofera in doar cateva secunde toate detaliile necesare pentru a alege o polita de asigurare pentru bugetul de care dispuneti.

Cum obtineti cel mai bun pret pentru politele de asigurare:

Cum achizitionati o asigurare online

Cumpararea unei asigurari auto online este un proces cat se poate de simplu. Primul pas este sa stabiliti tipul de asigurare pe care il doriti pentru autoturismul dumneavoastra: pe raspundere civila, asigurare de coliziune sau completa ori asigurare pentru transportarea marfurilor.

In urma stabilirii tipului de asigurare dorit de dumneavoastra, va trebui sa completati cateva campuri libere cu datele dumneavoastra de identificare, cat si cu datele masinii pe care doriti sa o asigurati.

Asigurari auto
Datele asiguratului in vederea obtinerii unei polite de asigurare: Datele autoturismului in vederea obtinerii unei polite de asigurare:

In urma completarii tuturor datelor cu caracter personal, cat si a celor de identificare pentru autovehiculul pe care doriti sa il asigurati, veti putea genera ofertele de pret. Intregul proces dureaza doar cateva secunde, iar ulterior veti putea beneficia de o lista de oferte pentru asigurarea auto dorita, de la cei mai cunoscuti asiguratori de pe piata.

Dupa ce ati analizat toate ofertele pentru asigurarea auto si ati selectat pachetul de asigurare dorit de dumneavoastra, puteti incepe procesul de achizitie. Achizitia politei de asigurare online este cat se poate de simpla.

Selectati polita, alegeti metoda de plata dorita si polita este a dumneavoastra in doar cateva minute! Veti primi imediat pe adresa de e-mail furnizata toate detaliile si contractul de asigurare.

Comanda asigurarea auto online la cel mai bun pret de la Pint.ro!

Gasirea celei mai bune oferte pentru asigurarea auto poate fi un proces anevoios care solicita resurse de timp considerabile. Pint.ro va pune la dispozitie un calculator de preturi - o solutie eficienta si la indemana pentru a gasi cea mai ieftina asigurare auto care va ajuta sa salvati timp pretios!

Cu ajutorul calculatorului Pint, puteti afla cat costa o asigurare auto si puteti incheia online, oriunde si oricand, asigurarile care corespund cerintelor dumneavoastra!

Intrebari frecvente

Ce tipuri de asigurari auto exista?

Politele de asigurare pentru vehiculele care circula pe teritoriul Romaniei pot fi impartite in: RCA, CASCO si CMR. Polita RCA si polita CMR sunt obligatorii prin lege, iar polita CASCO este optionala.

Ce daune acopera politele de asigurari pentru vehicule?

RCA: vatamari corporale sau deces, pagube materiale si cheltuieli de judecata, in baza politei de asigurare a inculpatului implicat in accident.
CASCO: daunele unui autovehicul cauzate de avarii, acte de vandalism, fenomene naturale sau furt. Oferta poate sa difere in functie de compania de asigurari.
CMR: pagubele produse marfurilor din vina transportatorului.

Cum se pot achizitiona politele de asigurari online?

Pentru fiecare tip de asigurare: RCA, CASCO sau CMR, sunt necesare date de identificare ale conducatorului auto, datele autovehicului, respectiv informatii despre firma de transport si marfa transportata. Dupa completarea datelor, primiti politele instant direct pe e-mail.

Parteneri asigurari
Asigurari Allianz Asigurari Asirom
Asigurari Groupama Asigurari auto Euroins
Asigurari Generali Asigurari Grawe
Asigurari Omniasig Asigurari Axeria


Pint.ro Broker de Asigurare SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre Pint.ro Broker de Asigurare SRL, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate Pint.ro © 2006 - 2022. Versiune v1.0