Ce riscuri asigura?
Fracturi | Invaliditate | Deces

Persoana asigurata
Adresa
Data start valabilitate


Asigurare de accidente persoane - Sprijin financiar in situatii neprevazute

Accidentele se pot intampla, oricat de prudent este conducatorul auto. Traficul este un mediu absolut imprevizibil, iar in caz de accident, consecintele pot fi devastatoare, dar si costisitoare. Prin intermediul politei de asigurare accidente persoane, Pint.ro va acorda sprijinul financiar necesar pentru a gestiona cheltuieli neprevazute in cazul unor evenimente nefericite care pot duce la deces sau invaliditate permanenta.

Mai mult, cu ajutorul unei asigurari de accidente pentru persoane veti avea linistea, dar si securitatea financiara in cazul unui accident auto. Polita de asigurare accidente auto va permite sa gestionati cheltuielile medicale si alte costuri asociate fara a fi necesar sa recurgeti la fondurile proprii.

Aceasta forma de acoperire poate fi considerata o initiativa de protectie impotriva incertitudinii ce poate aparea in trafic, oferindu-va suportul necesar in cazul unor evenimente nefericite dumneavoastra si membrilor familiei.

Avantajele oferite de polita de asigurare pentru accidente

Aceasta forma de asigurare va poate proteja in cazul unor situatii neprevazute si este mai accesibila din punct de vedere financiar decat asigurarea de viata. In plus, asigurarea de accident se plateste pentru o perioada de un an, dar poate fi incheiata si pe intervale mai scurte de timp.

Unul dintre rolurile cheie ale pachetului de asigurare pentru accidente de persoane este de a oferi o protectie in situatia producerii unor evenimente neasteptate. Acest contract ofera flexibilitate prin posibilitatea de a personaliza beneficiile. Puteti alege acoperiri complete la polita de baza, adaptand contractul la necesitatile specifice ale familiei dumneavoastra.

Polita de asigurare va ofera libertatea de a alege intre servicii medicale private sau cele de stat, indiferent daca va aflati in tara sau in strainatate. Cu optiunea de a beneficia de protectia completa, veti beneficia de liniste si siguranta atat in timpul sarcinilor de serviciu, cat si in afara orelor de program, in timpul deplasarilor de la domiciliu la locul de munca si invers.

Ce riscuri acopera asigurarea de accidente de persoane?

Asigurarea de accidente pentru persoane reprezinta o forma esentiala de protectie financiara, oferind acoperire in situatii neprevazute si potential periculoase. Polita se concentreaza asupra evenimentelor care pot provoca daune semnificative, cum ar fi accidentele, si vine in intampinarea nevoii de securitate financiara a persoanei asigurate si pentru membrii familiei sale.

Printre acoperirile de baza incluse in pachetul unei asigurari accidente persoane se numara invaliditatea permanenta si decesul ca urmari provocate de un accident auto. In cazul in care asiguratul sufera un accident care duce la pierderea permanenta a capacitatii de munca, polita acopera o compensatie pentru cheltuielile necesare spitalizarii. In situatia tragica in care evenimentul duce la pierderea vietii asiguratului, beneficiarii desemnati vor primi o suma asigurata, oferind astfel suportul financiar necesar in cazul unor momente dificile.

Beneficii suplimentare la asigurarea pentru accidente

Pentru a personaliza si extinde acoperirea, beneficiarul poate opta si plati pentru acoperiri suplimentare contra unei sumei asigurate. Aceste clauze aditionale pot include diverse aspecte, precum indemnizatie zilnica de spitalizare, compensatii pentru incapacitate temporara de munca sau acoperire pentru interventii chirurgicale pe care le-ar putea necesita asiguratul.

Cum puteti incheia polita de asigurare de accidente de persoane?

Pentru a incheia o asigurare de accidente persoane trebuie sa accesati platforma oferita de calculatorul nostru online si sa introduceti datele dumneavoastra. Acestea fac referire la numele persoanei asigurate, CNP, seria si numarul cartii de identitate si adresa de domiciliu. Ulterior, va trebui sa selectati perioada de incepere a valabilitatii politei de asigurare. Imediat ce ati completat acest formular, veti fi redirectionat catre lista de oferte ale partenerilor nostri.

Puteti alege intre pachetele standard si premium, avand de asemenea posibilitatea sa selectati o perioada de valabilitate de 6 sau 12 luni. De indata ce ati ales, puteti trece la pasul urmator si efectua plata. Dupa confirmarea platii, veti primi asigurarea in format electronic pe adresa de email indicata.

Comandati online asigurare de accidente persoane pe Pint.ro!

Puteti incheia acum asigurarea de accidente simplu si rapid pe Pint.ro! Cu optiunea de a achizitiona o polita pentru o perioada de 6 sau 12 luni, cu acoperiri standard sau premium, va oferim flexibilitatea de a alege exact ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra! Alegeti Pint.ro pentru a va asigura ca sunteti protejat in mod corespunzator in orice situatie!