Parerea Clientilor

Spuneti-ne parerea dvs despre echipa si serviciile Pint.ro

Parerile bune ne bucura, dar ne si fac sa ne culcam pe o ureche. Criticile ne obliga sa reparam de urgenta ce nu functioneaza normal.

Aplicati mai multe filtre spre exemplu la societati care au ca obiect de activitate Scoala de soferi. Spre exemplu ieri cineva a facut RCA la Scoala si nu BIFAT CASETA respectiva si WATFORD i-a dat 360 lei pe cand DACA i se cerea acest lucru i-ar fi dat 728 lei, corect. In caz de dauna cine plateste diferenta de reintrgire a sumei corecte?!?

STEFAN

Dau nota maxima,dar trebuie sa face-ti ceva cu scurtarea respectiv emiterea automata a politei. In ziua de azi daca ma apuc de ceva de facut iar acel ceva imi cere pana la 30 min pt rezolvare i-mi blochez din timp,eu fiind pregatit sa scot si la imprimanta polita pt a o duce in auto,adica totul a fi rezolvat...nu amanat cu cele pana la 30 min in vederea emiterii manuale a politei...iar timpul il stim cu totii prea bn ce putere a inceput sa aiba :( !

Florin

Super ok

Bud

Cel mai simplu mod de a incheia o asigurare. Fiind client vechi, la reinnoirea politei RCA este nevoie doar de numarul de inmatriculare si restul informatiilor sunt preluate automat. Rapid si comod la cele mai avantajoase preturi.

Mari

8

Ion

<<
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
>>
 

Scrieti-va parerea aici:

Verificare: 2+5+3=
Dati-ne o nota: