Parerea Clientilor

Spuneti-ne parerea dvs despre echipa si serviciile Pint.ro

Parerile bune ne bucura, dar ne si fac sa ne culcam pe o ureche. Criticile ne obliga sa reparam de urgenta ce nu functioneaza normal.

Seara am completat online un formular pt o rca la masina . Am platit cu cardul online . Chiar daca era scris ca primesti polita imediat , Polita nu a venit . A doua zi dimineata , surpriza. Trebuie sa mai platesc 70 lei pt vezi doamne , am scris gresit capacitatea cilindrica. Nu exista o copie a datelor introduse de mine nici nu am primit un mail cu formularul completat de mine . Lamentabil . Daca comportamentul lor este asa de la inceput, imi imaginez cum se comporta cand vei avea nevoie in caz de accident . Va doresc un faliment rapid .

Balica Viorel

De ce trebuie sa platesc o polita RCA mare avand o experienta de sofat de peste 27 de ani si varsata de 59 de ani. Nu am avut accidente in acesti ani. Chiar nu mai inteleg pe ce criterii se fac asigurarile. Suntplecat in strainatate de peste 14 ani conduc in fiecare zi nu am avut accidente si clemata mea este curata pe toata perioada si se aplica reduceri considerabile. Numai in Romania te jupoaie de viu. Am o mare dezamagire am platit RCA pentru 2 luni cat stau in concediu 716 RON. INCA O DATA INTREB DE CE? ASA MULT?

Bumbes

Foarte multumit de promptitudine! Nota 10+!

Nicolae

Foarte multumit un sait excelent...nota10

Gyovany

Folosesc site-ul pentru toate asigurarile de care am nevoie, si este perfect. Mereu am datele salvate, nu trebuie sa completez de 10 ori, totul perfect!

Dragos

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
>>
 

Scrieti-va parerea aici:

Verificare: 5+5+5=
Dati-ne o nota: