Parerea Clientilor

Spuneti-ne parerea dvs despre echipa si serviciile Pint.ro

Parerile bune ne bucura, dar ne si fac sa ne culcam pe o ureche. Criticile ne obliga sa reparam de urgenta ce nu functioneaza normal.

Chiar daca o companie profilata pe mediul online, excelenta relatia cu clientii. Raspuns prompt - chiar si sambata - si rezolvat rapid problema cu compania asiguratoare. Multumesc mult!

Sebastian

Vreau sa-mi fac o simulare de rca si nu ma.lasa.Scrie sa introduc o adresa de e-mail valida. Cum sa procedez ?Multumesc!

Dragomir

NUMARUL 1 IN ASIGURARI online, FELICITARI! Largiti sectorul de asigurari (asigurare de raspundere civila fata de terti, asigurare de raspundere a operatorilor de transport rutier)

GEORGIA

Am facut la dumneavoastra doua asigurari RCA pentru doua autoturisme DB12FYB si DB10KEU. Solicitarea mea a fost pentru durata de un an si fara decontare directa. Dupa ce am optat pentru firma cu cea mai scazuta valoare mi-ati trimis un email cu suma de plata fara sa vad ce platesc. Cand am primit asigurarile am vazut ca am platit pentru RCA de 6 luni cudecontare directa. Consider ca ati facut intentionat o oferta inselatoare fara sa vad ce platesc. Eu na am intentionat niciodata sa fac asigurare pe 6 luni in loc de un an si cu decontare directa. Stiu foarte bine ce am optat dar cand sa fac plata nu am avut posibilitatea sa vad ce platesc. Nu m-am gandit niciodata ca veti face in asa fel sa ma atrageti intr-o astfel de capcana. Vreau sa schimb asigurarile astfel uncat valabilitatea acestora sa fie 1 an si fara decontare directa. Va rog sa ma contactati la telefon 0749050435 pentru rezolvarea situatiei deoarece consider ca am fost inselat cu buna stiinta. Sa admitem ca as fi gresit desi eu stiu sigur ce am setat pe site-ul dv. Trebuia ca atunci cand ati solicitat plata sa-mi trimiteti atasat si pentru ce platesc. Daca vedeam pentru ce platesc nu efectuam plata.

Valeriu Boranda

Totul a decurs ok, imediat dupa efectuarea platii am putut descarca polita RCA, pretul acesteea fiind satisfacator. Pint.ro un site ok!

Ovidiu D.

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
>>
 

Scrieti-va parerea aici:

Verificare: 5+5+5=
Dati-ne o nota:   

* publicarea recenziilor pe site se face manual de catre un operator dupa o validare prealabila verificand daca pentru adresa de email din recenzie exista o comanda ferma de achizitie polita de asigurare.