Parerea Clientilor

Spuneti-ne parerea dvs despre echipa si serviciile Pint.ro

Parerile bune ne bucura, dar ne si fac sa ne culcam pe o ureche. Criticile ne obliga sa reparam de urgenta ce nu functioneaza normal.

Am o parere foarte proasta,ma chinui de cateva zile sa comande online si imi spune ca comanda se afla in cos, dar nu pot deschide cosul,sau ca adresa de email nu este corecta.Ce sa cred eu, ca nu mai functionati ca agentie de brokeraj?

Turcu ionel

Imi cer scuze pentru ultimul review. Am selectat si rca si asr. Rca este cum am dorit. Asr erea trecut din 04.11.2022. Ma scuzati pentru neintelegeri.

Dragomir anca oana

Am achizitionat recent o polita rca. Am selectat sa fie valida incepand de maine 31.10.2022. Am primit polita de asigurare valida din 4.11.2022. Am rugamintea sa se modifice data sau daca nu se poate modifica as dori restituirea banilor! Nu se poate sa pacaliti oamenii chiar asa!!!

Dragomir anca oana

Este Ok aplicatia , am platit online cu cardul pana acum . Toate bune si frumoase … avem o noutate se poate plati in rate . Am reinnoit o polita RCA pentru altcineva si am vrut sa vad cum functioneaza plata in rate . Bineinteles ca am folosit un card BT care se regasea in lista de carduri acceptate pentru rate . Plata a decurs normal , fara sa ma intrebe aplicatia in cate rate vreau sa platesc . De regula dupa confirmarea platii primeam imediat polita pe email . De aceasta data nu am primit nimic . Dupa 8 ore am intrat in contul meu pint.ro si am descarcat polita de acolo . Ce sa vezi cand am cutit polita am descoperit la numar de rate 1 . Ce sa inteleg de aici ? Ca nu functioneaza inca ….

Irina

Foarte buna aplicatie dar problema la ia ca nu se poate aplica sa platim si in rate

Dumitru

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
>>
 

Scrieti-va parerea aici:

Verificare: 1+4+4=
Dati-ne o nota: