-

Asigurare RCA Renault Kangoo

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Renault Kangoo, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Renault Kangoo este o furgoneta produsa de  Renault. Este construita in fabrica MCA, din Maubeuge, Franta, dar si in Santa Isabel, Argentina.
Prima generatie a fost comercializata in America Latina si in unele tari din Europa de catre Nissan cu denumirea de Nissan Kubistar.
Modelul este folosit si pentru transportul pasagerilor cu handicap fizic care sunt transportati intr-un scaun cu rotile, fiind disponibila o rampa care le permite accesul in masina.
Noul Renault Kangoo si noul Renault Kangoo Express  reprezinta noua generatie de autovehicule utilitare  usoare (LCV), in gama Renault. Bazat pe Scenic si fabricat in Maubeuge, vanzarile au inceput in ianuarie 2008. Este disponibil in variantele: Kangoo Compact, Kangoo Van, Kangoo Van Maxi, Kangoo Van Maxi Crew Van.
Producator Renault
Productia 2008-prezent
Predecesorul Renault Kangoo Prima genera?ie
Clasa: autovehicule utilitare
Ampartament: 2697 mm (106.2 in)
Lungime 4213 mm (165.9 in)
Latime 1829 mm (72.0 in)
Inaltime 1839 mm (72 in)


Este usor de condus iar vizibilitate este buna. Nivelul de aderenta este bun si e destul de sigur.
Fiind o furgoneta, este de asteptat sa nu fie foarte confortabila, insa pozitia de condus  este buna, desi  nu are scaun sau volan reglabil.
Motorului de 1.2 litrii pe benzina ii lipseste putere. Cel de 1.6 este mai bun insa cele mai potrivite pentru aceasta masina sunt motoarele diesel.
Consum mai mult decat rezonabil:5,5l afara; 7,5l in oras.