Asigurare RCA Botosani

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Botosani.

 

Botosani

Asezat in partea de nord-est a Romaniei, orasul Botosani este resedinta judetului cu acelasi nume, Botosani. Cu o populatie de 119.132 locuitori (in 2005), municipiul Botosani aduce astazi un aport de 70% la PIB-ul judetului. Mari personalitati ale culturii si stiintei s-au nascut in municipiul Botosani, fapt ce ii ofera o bogata cultura. Printre aceste personalitati ii amintim pe: Mihai Eminescu, George Enescu, Grigore Antipa, Nicolae Iorga, Elie Radu, Stefan Luchian, Nicolae Leon, Octav Bancila, Mihail Sorbul, Octav Onicescu, Alexandru Graur. 

Prima atestare documentara a targului Botosani este facuta de biserica armeana din centrul targului in anul 1350. 

In Botosani exista Parcul Mihai Eminescu, unde poetul a poposit deseori, in special in ultima parte a vietii sale. Initial, locul purta denumirea de Parcul Varnav. Aici exista un lac artificial si o zona in care in trecut canta fanfara. 

Alaturi de romani traiesc si mai multe minoritati, printre care se numara rusii-lipoveni, evreii, armenii, grecii si tiganii. Cei mai multi dintre acestia detin un autovehicul pentru care trebuie sa isi achizitioneze un RCA Botosani. Si pentru ca cei mai multi soferi isi doresc un RCA Botosani cat mai avantajos ca pret, poti comanda o polita de asigurare obligatorie auto de la RCA ieftin, care iti garanteaza cea mai mica suma pe care trebuie sa o platesti la cumparare. 

Daca vrei sa vizitezi Bistrita, ai la dispozitie o serie de obiective turistice: Atelierul de ceramica, in care se comercializeaza ceramica traditionala de tip Kuty si Cucuteni; Biblioteca Judeteana "Mihai Eminescu", care este deosebita in special prin prisma cladirii, cunoscuta si sub numele de Casa Moscovici, considerata o bijuterie arhitecturala, care combina elemente franceze cu cele germane; Casa Ciomac Cantermir, care este si sediul Fundatiei "Stefan Luchian"; Casa Memoriala "Nicolae Iorga"; Muzeul Memorial "Octav Onicescu"; Muzeul Judetean; Galeriile de arta "Stefan Luchian"; Centrul Vechi, partea cea mai veche a orasului din punct de vedere arhitectonic. 

Amatorii de teatru pot merge la Teatrul de Stat "Mihai Eminescu", iar copiii pot fi dusi la Teatrul de Papusi "Vasilache". O data la doi ani este organizata Gala Internationala a Recitalurilor Papuseresti, care reuneste in Botosani cele mai renumite trupe de teatru de papusi din tara si din strainatate. 

Mai pot fi vizitate si Casa Antipa, precum si Casa Silion. Casa Antipa este construita in stilul eclectic de inspiratie franceza, iar Casa Silion imbina stiluri precum eclectic francez si art-nouveau. 

Printre cele mai cunoscute personalitati care s-au nascut in Botosani se numara Mihai Eminescu (poet, prozator si jurnalist), George Enescu (compozitor, violonist), Nicolae Iorga (istoric si critic literar), Grigore Antipa (biolog), Grigore Alexandru Ghica (domnitor al Moldovei), Stefan Luchian (pictor), Octav Bancila (pictor realist), Mihail Sorbul (dramaturg) si Teoctist (patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane in perioada 1986-2007). 

Soferii care locuiesc in acest oras si care au nevoie de un RCA Botosani pot achizitiona o polita de asigurare obligatorie auto de la RCA ieftin, care le asigura cel mai scazut pret de pe piata. Iti poti achizitiona chiar acum un RCA Botosani si in cel mai scurt timp posibil primesti polita acasa, iar livrarea poate fi gratuita.