Asigurare RCA Giurgiu

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Giurgiu.

 

Giurgiu

Situat in partea de sud a Romaniei, in regiunea Muntenia, pe malul stang al Dunarii, orasul Giurgiu este resedinta judetului cu acelasi nume si in acelasi timp un important punct de frontiera cu Bulgaria. Conform ultimului recensamant, orasul Giurgiu are o populatie de 59.345 locuitori (recensamantul din 2002), din care in proportie de 95% sunt romani. Datorita pozitiei sale geografice, orasul Giurgiu este un centru important pentru tranzitul rutier, feroviar si fluvial. 

Prima mentionare documentara a orasului Giurgiu s-a facut la inceputul secolului al XV-lea, in "Codex Latinus Parisinus", in care se specifica faptul ca respectiva regiune fusese pustiita in urma campaniei otomane din anul 1394 impotriva lui Mircea cel Batran. 

In anul 1420, orasul a fost cucerit de Imperiul Otoman, care avea nevoie de controlul asupra traficului de pe Dunare. In 1659, orasul Giurgiu a fost ars din temelii, iar in 1829, toate zidurile si fortificatiile au fost distruse. 

Giurgiu va reprezenta unul dintre primele statii feroviare, deoarece prima cale ferata a legat Bucuresti de Giurgiu in 1869. Giurgiu va fi resedinta judetului Vlasca, pana la instaurarea regimului comunist. 

Giurgiu va deveni municipiu pe 17 februarie 1968. 

Populatia orasului Giurgiu este de peste 59.300 locuitori, dintre care majoritatea sunt romani, urmati de minoritatea maghiara. Cei mai multi detin un automobil pentru care au nevoie de o polita RCA Giurgiu. Cele mai bune preturi pentru asigurarile obligatorii auto sunt oferite de RCA ieftin, care iti livreaza polita RCA Giurgiu de care ai nevoie chiar la tine acasa. 

Daca vrei sa vizitezi orasul Giurgiu, ai la dispozitie cateva obiective turistice: Mausoleul Eroilor (construit intre anii 1926-1934), Turnul cu ceas, Parcul Alei, Parcul Mihai Viteazul, Portul Ramadan, Ruinele Cetatii Giurgiului, Strada Garii, Teatrul Valah si Ateneul Nicolae Balanescu. 

Pentru cel mai bun RCA Giurgiu, nu uita sa apelezi la RCA ieftin, pentru cele mai mici tarife de pe piata.