-

Asigurare RCA Buzau

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Buzau.

 

Buzau

Municipiul Buzau se afla in regiunea Muntenia, fiind resedinta judetului cu acelasi nume, Buzau. Ca si populatie, Buzau este al optsprezecelea oras din Romania, avand 134.227 locuitori, conform recensamantului din 2002. In epoca medievala, principalele activitati economice pe care locuitorii din Buzau le aveau au fost agricultura si comertul. Astazi, industria de morarit reprezinta in continuare o componenta a economiei locale. Municipiul Buzau este un important nod feroviar si rutier. 

In perioada cuprinsa intre secolele XVII-XVIII, in Buzau s-a dezvoltat industria si invatamantul. Tot in respectiva perioada a fost construit si Palatul Comunal, precum si parcul Crang, principala zona verde a orasului. In timpul primului razboi mondial, orasul a fost ocupat de trupe germane, aspect care a dus la franarea dezvoltarii Buzaului, insa doar temporar. Dupa incheierea celui de-al doilea razboi mondial, sectorul industrial din Buzau a intrat intr-un ritm alert de dezvoltare. Populatia s-a triplat in mai putin de 50 de ani, iar dupa revolutia din 1989, economia a capatat un context capitalist. 

La ultimul recensamant realizat in anul 2002, populatia Buzaului a ajuns la peste 134.000 de locuitori, dintre care romanii reprezentau procentul principal, de peste 95%. Dintre acestia, majoritatea detin un autovehicul pentru care au nevoie de un RCA Buzau. Iti poti achizitiona chiar acum asigurarea obligatorie auto de care ai nevoie, comandand un RCA Buzau chiar de pe site-ul RCA ieftin. 

Daca vrei sa vizitezi orasul Buzau, ai la dispozitie cateva repere turistice. Te poti caza la Hotelul Crang, la Hotelul Pietroasa sau la Hotelul Bucegi. Poti vizita centrul istoric, parcul Crang sau Casa Vergu-Manaila, o cladire din secolul al XVIII-lea unde vei gasi elemente de etnografie si opere de arta populara. Daca iti plac plimbarile in natura, poti merge pe valea Buzaului, la Rezervatia Vulcanii Noroiosi de langa Berca, Focul Viu de la Lopatari, Manastirea Ciolanu si tabara de sculptura de la Magura. Mai pot fi adaugate pe lista si statiunea Saraca Monteoru sau localitatea Pietroasele, cunoscuta pentru faptul ca acolo au fost gasite un tezaur gotic si un castru roman. Castrul a fost construit in anul 332 de catre Imparatul Constantin cel Mare in campania impotriva gotilor de la nord de Dunare. 

Exista o serie de personalitati nascute la Buzau sau in preajma orasului cu care romanii se pot mandri: Laurentiu Cazan (muzician), Dan Puric (actor si regizor de teatru), Vasile Voiculescu (scriitor), Ion Caraion (scriitor), Benone Sinulescu (cantaret de muzica populara), Vasile Carlova (poet si ofiter), George Ciprian (actor si dramaturg), Pamfil Seicaru (jurnalist), Mihaela Runceanu (cantareata) si multi altii. 

Daca locuiesti in acest oras si ai nevoie de un RCA Buzau, poti comanda chiar acum polita de care ai nevoie, doar cu un click. Nu trebuie decat sa apesi pe butonul cu ajutorul caruia vei calcula RCA Buzau, afli care este valoarea politei, o comanzi si in cel mai scurt timp posibil vei primi asigurarea obligatorie auto la tine acasa.