Asigurare RCA Pitesti

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Pitesti.

 

Pitesti

Resedinta a judetului Arges, municipiul Pitesti se afla in partea de nord-vest a Munteniei, intre Dunare si Carpatii Meridionali. Anul 1968 a fost un an cu importanta pentru Arad, fiind anul in care se construieste Intreprinderea de Autoturisme Dacia (Automobile Dacia S.A.), si totodata anul in care este declarat municipiu. In anul 1969 s-a continuat in Pitesti construirea marilor obiective economice: Combinatul Petrochimic, Rafinaria de petrol, Fabrica de preparate din carne, Fabrica de paine, Fabrica de piese auto si produse metalice, Intreprinderea de stofe Argesana. 

Pitesti este cunoscut drept Orasul lalelelor, anual fiind gazduit festivalul Simfonia Lalelelor. 

Municipiul Pitesti are o stema care a suferit numeroase modificari de-a lungul timpului. Stema din perioada medievala avea reprezentat simbolul crucii in stil latin. In perioada interbelica era reprezentat un scut albastru si un turn medieval pe care este desenat un vultur care tine in gheare steagul Romaniei. Vulturul este simbolul latinitatii, iar scutul albastru reprezinta cerul. 

Pitesti se afla in Muntenia, in zona central - sudica a Romaniei, intre Carpatii Meridionali si Dunare. Conform unui comunicat al Institutului National de Statistica, populatia era de peste 166.000 de locuitori in ianuarie 2009. Majoritatea persoanelor care locuiesc in acest oras detin un autovehicul pentru care trebuie sa achizitioneze un RCA Pitesti. 

Daca vrei sa vizitezi orasul Pitesti, ai la dispozitie numeroase lacase de cult, atunci cand cauti un turism religios. Daca esti interesat de latura artistica a municipiului, poti vizita Galeria de Arta, Galeria de Arta Naiva sau Muzeul Judetean Arges. In momentul in care vrei sa mergi la o piesa de teatru, o poti vedea la Teatrul Alexandru Davila. Un element distinctiv al orasului este reprezentat de Fantana Muzicala care se afla in zona centrala. Aceasta a fost terminata in anul 2008, fiind unica in Europa de Est. Fantana este formata din 1000 de guri de apa, care sunt mobile sau fixe, iar miscarea apei este racordata la o orga de lumini si sunete, presiunea apei fiind reglata in functie de tonalitatea muzicii. 

Daca locuiesti in acest oras si ai nevoie de un RCA Pitesti, te asteptam cu cea mai ieftina polita de asigurare obligatorie auto. RCA ieftin iti garanteaza cel mai avantajos RCA Pitesti pe care il poti cumpara din intreaga piata a asigurarilor.