-

Asigurare RCA Ilfov

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Ilfov.

 

Ilfov

Judetul Ilfov este situat in Campia Romana, in jurul municipiului Bucuresti, si este in prezent cel mai mic judet din Romania. Judetul Ilfov are o populatie de 300.123 locuitori, iar ca resedinta are orasul Buftea. Cea mai mai mare pondere a productiei judetului este data de industria alimentara, a bauturilor si tutunului. In prezent s-au realizat investitii in domenii precum: industria prelucratoare, comert si transport. 

Primele semne ale civilizatiei in zona Ilfovului dateaza din paleolitic si neolitic. Au fost descoperite numeroase descoperiri arheologice (relicve, inscriptii) care atesta existenta daco-romanilor pe acest teritoriu. 

Numele de Ilfov este mentionat pentru prima oara documentar intr-un act de donatie din anul 1482 al domnitorului Vlad Calugarul catre Manastirea Snagov. 

Ilfov reprezinta cel mai mic judet din tara. In 1972, Ilfov era al cincilea judet din tara din punct de vedere al suprafetei ocupate. Noua ani mai tarziu, Ilfov va fi dezmembrat: partea de sud-vest va forma judetul Giurgiu, partea de nord-vest va completa Dambovita, nord-estul va fi preluat de Ialomita, iar sud-estul de Calarasi. Ilfov, numit atunci Sectorul Agricol Ilfov, va cuprinde intr-un final comunele din jurul Bucurestiului. 

In 1997, Ilfov redevine judet si va iesi de sub tutela capitalei, fiind format din 34 de asezari rurale si 8 orase. 

Conform recensamantului din 2002, Ilfov era format din 300,123 de locuitori. Dintre acestia, majoritatea detin un automobil pentru care au nevoie de un RCA Ilfov. Pentru cele mai mici tarife in ceea ce priveste un RCA Ilfov, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura cele mai scazute preturi de pe piata in ceea ce priveste asigurarile auto obligatorii.