-

Asigurare RCA Sibiu

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Sibiu.

 

Sibiu

Situat in partea de sud a Transilvaniei, orasul Sibiu este resedinta si municipiul judetului Sibiu. Este unul din cele mai importante si infloritoare orase din Transilvania. In anul 2007, municipiul Sibiu a fost capitala Culturala Europeana - devenind astfel un oras foarte vizitat de turisti romani si straini. Astazi, conform recensamantului, municipiul Sibiu are o populatie de 155.000 locuitori. Sibiul se bazeaza pe industrii precum: industria constructoare de masini, industria produselor alimentare, industria confectiilor, etc. 

In 2007, Sibiu a fost, alaturi de Luxemburg, Capitala Culturala Europeana. 

In anul 1350 va fi infiintata prima monetarie din Transilvania, iar in 1494 va fi deschisa prima farmacie de pe teritoriul Romaniei. In 1494 va fi instalat primul orologiu in turn din tara. In 1543 va fi infiintata prima fabrica de hartie din Romania, iar in 1544 va fi tiparita prima carte in limba romana. In 1788 se va deschide primul teatru, iar in 1817, primul muzeu din Romania, numit Muzeul National Brukenthal. Sibiu a fost cap de lista in ceea ce priveste inaugurarile, astfel ca aici va fi deschisa si prima gradina zoologica din tara. 

Stema Sibiului este reprezentata de un scut rosu, pe care este reprezentat un trichet de aur rasturnat, care este strapuns de doua spade incrucisate cu varful in jos. Cele doua manere ale spadelor sustin o coroana de aur care reprezinta lupta pentru apararea orasului. Scutul are in partea de sus o coroana cu sapte turnuri, care semnifica statutul de municipiu al Sibiului. 

In 2009 a fost estimata o populatie de peste 154.500 de locuitori. Dintre acestia, majoritatea sunt soferi si au nevoie de un RCA Sibiu, preferabil cu un pret cat mai convenabil. Pentru cele mai reduse tarife la politele RCA Sibiu, poti apela la RCA ieftin, care iti asigura cel mai mic pret de pe piata asigurarilor auto obligatorii, indiferent de orasul in care te afli sau de marca masinii. 

Sibiu este un oras turistic, anual fiind vizitat atat de turisti romani, cat si de straini. In oras pot fi gasite numeroase muzee, care apartin de doua complexe: Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal Astra. Primul cuprinde: Muzeul de Istorie, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arme si Trofee de Vanatoare. Cel de-al doilea este format din Muzeul de Etnografie si Arta Populara Saseasca Emil Sigerus, Muzeul de Etnografie Universala "Franz Binder", Muzeul Civilizatiei Transilvane "Astra" si Muzeul Tehnicii Populare. La acestea se adauga si Muzeul de locomotive cu aburi, localizat in zona depoului de locomotive din Sibiu. 

Li se mai adauga urmatoarele obiective turistice: Pasajul Scarilor, Piata Mare, Piata Mica, Turnul Sfatului, Turnul Scarilor, Podul Minciunilor si Palatul Asociatiunii Astra. Turistii mai pot vizita Teatrul National Radu Stanca, Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul pentru copii si tineret Gong, precum si Teatrul de Balet Sibiu. 

Sibiu se poate lauda cu o serie de personalitati importante, printre care se numara: George Baritiu (intemeietorul presei romanesti din Transilvania), Octavian Goga (poet), Emil Cioran (filozof), Nicolae Manolescu (critic literar, presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania), Sabina Cojocar (gimnasta). 

Daca locuiesti in acest oras si ai nevoie de un RCA Sibiu, te asteptam la RCA ieftin, pentru cele mai mici tarife de pe piata asigurarilor obligatorii auto. Comanzi online cat se poate de rapid polita RCA Sibiu si in cel mai scurt timp posibil, aceasta vine la tine acasa, iar livrarea poate fi gratuita.