-

Asigurare RCA Suceava

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Suceava.

 

Suceava

Situat in partea de nord-est a Romaniei, orasul Suceava este municipiul si resedinta judetului Suceava. Un rol important in viata culturala a municipiului Suceava il au cele 29 muzee, printre care amintim: Complexul Muzeal Bucovina, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava, Muzeul Etnografic din Vatra Dornei, Muzeul "Arta Lemnului" din Campulung Moldovenesc, Centrul de ceramica neagra de la Marginea, precum si muzeele manastirilor Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna; manastirile pictate care au fost incluse de UNESCO printre capodoperele de arta ale lumii: Moldovita, Sucevita, Humor, Voronet, Arbore, Probota. 

In secolul XIV, Suceava era capitala Moldovei. In perioada domniilor lui Petru I al Moldovei, Aron Voda, Stefan Razvan si a Movilestilor, Cetatea Sucevei era principala cetate de scaun a Tarii Moldovei. Odata cu venirea la conducere a lui Alexandru Lapusneanu, resedinta domneasca va fi mutata la Iasi. 

In 1410, la Suceava se va stabili Mitropolia Moldovei. In perioada lui Stefan cel Mare, Suceava va reprezenta principala cetate de aparare, care nu a fost niciodata cucerita cu ajutorul armelor. 

Stema orasului din perioada interbelica reprezinta un scut pe care este desenata o cetate crenelata cu sapte turnuri, de culoare rosie, in fata careia se afla Sfantul Gheorghe pe cal, cu o lance in mana, cu ajutorul careia strapunge un balaur. In partea de sus a scutului se afla o coroana cu cinci turnuri din care iese stema Moldovei: un cap de bour. Acesta simbolizeaza faptul ca Suceava a fost candva capitala Moldovei. 

Populatia Sucevei era de peste 105.860 de locuitori, conform recensamantului din 2002. Dintre acestia, majoritatea sunt soferi si au nevoie de un RCA Suceava. Pentru cele mai scazute tarife, polita poate fi achizitionata de la RCA ieftin, care asigura o asigurare auto obligatorie la un pret avantajos, indiferent de marca masinii. 

Daca vrei sa vizitezi Suceava, ai la dispozitie o serie de obiective turistice, printre care se numara: Casa Memoriala Nicolae Labis, Casa Memoriala Solca, Muzeul de Stiintele Naturii, precum si Complexul Muzeal Bucovina, format din: Muzeul de Istorie, Muzeul Etnografic, Muzeul de Stiintele Naturii, Cetatea de Scaun a Sucevei, Curtea Domneasca din Suceava, Muzeul Satului Bucovinean si Planetariul. 

Printre personalitatile din Suceava se afla: Stefan cel Mare (domnitor al Moldovei), Mircea A. Diaconu (critic literar), Dumitru Rusu (pictor), Emil Satco (istoric), Alex Stefanescu (critic literar), Sofia Vicoveanca (cantareata de muzica populara), Ciprian Porumbescu (compozitor), Anca Parghel (cantareata). 

Daca locuiesti in acest oras si ai nevoie de un RCA Suceava, il poti achizitiona online de la RCA ieftin, care iti garanteaza cele mai mici preturi de pe piata asigurarilor auto obligatorii. In cazul in care gasesti o polita cu un pret mai mic, vei primi diferenta de bani pentru cea incheiata la RCA ieftin.