Asigurare RCA Tulcea

De ce sa platesti mai mult daca tot aia face? Calculeaza si compara acum tarifele RCA de la toate societatile de asigurari din Romania. Stim ca timpul este pretios pentru tine si de aceea iti livram polita, unde vrei in Tulcea.

 

Tulcea

Situat in Dobrogea, orasul Tulcea este resedinta judetului cu acelasi nume. Populatia orasului Tulcea numara, conform ultimului recensamant, un numar de 93.051 locuitori. Tulcea a fost dintodeauna un centru industrial, unde se construiesc si se repara nave. O parte a economiei a fost dezvoltata si in jurul turismului, orasul Tulcea fiind numit "Orasul Portilor Deltei Dunarii". 

In perioada 1840-1859, in Tulcea s-au stabilit colonisti de origine germana, numiti si germani dobrogeni. Cei mai multi vor fi mutati ulterior cu forta in Germania nazista. Pana in anul 1950, orasul va fi resedinta judetului Tulcea. Din momentul in care se va instaura regimul comunist, Tulcea va deveni resedinta pentru un raion din Regiunea Dobrogea. 

Tulcea va trece printr-o perioada de modernizare si de extindere dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Se vor dezvolta sectoarele industrial si cel al transportului maritim, fiind port atat pentru navele de pasageri, cat si pentru cele cu marfa. 

Persoanele care ajung in oras pot vizita o serie de obiective turistice: Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale "Delta Dunarii", Muzeul de Etnografie si Arta Populara, Muzeul de Istorie si Arheologie, Sinagoga, Catedrala Buna Vestire, Delta Dunarii, Monumentul Independentei, Parcul Albatros si altele. 

Printre personalitatile care au legatura cu Tulcea se numara: Panait Cerna (scriitor), Alexandru Ciucurencu (pictor), Radu Gheorghe (actor), Tora Vasilescu (actrita), Crin Antonescu (parlamentar), Traian Cosovei (scriitor), George Georgescu (dirijor), Ivan Patzaichin (canoist) si altii. 

Populatia orasului Tulcea era de peste 93.051 locuitori, conform recensamantului din 2002. Dintre acestia, majoritatea sunt soferi si au nevoie de un RCA Tulcea, preferabil la un pret cat mai avantajos. Pentru cele mai mici tarife la politele RCA Tulcea apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura si livrarea gratuita a asigurarii auto obligatorii.