Asigurare RCA Alfa Romeo

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Alfa Romeo, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile.

 

Marca italiana Alfa Romeo a aparut oficial in anul 1910, sub numele de Alfa (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Primul autoturism care a aparut in 1910 a fost Alfa 24 HP. In anul 1915, devine Alfa Romeo. Pe 24 iunie s-au implinit 100 de ani de la infiintarea producatorului Italian Alfa Romeo, care este in acest moment detinut de Fiat.

In 2010, producatorul italian a vandut 39.800 de unitati din modelul Alfa Romeo Giulletta, inregistrand in acelasi timp vanzari considerabile din toate marcile: Alfa Romeo 159, Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo GT.

Marca a fost implicata in curse de masini inca din 1911, avand reputatia unui producator de masini sport scumpe. Incepand cu anul 2007, Alfa Romeo face parte din Grupul Fiat. Compania a introdus numeroase inovatii tehnice de-a lungul timpului, aflandu-se printre primele care au creat cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Motorul specific al Alfa Romeo a fost folosit pentru prima oara in 1914 la un Grand Prix. Brandul auto a testat pentru prima oara si motorul cu injectie electrica. Motorul avea sase sisteme de injectie electrice care erau alimentate de un sistem de pompare cu presiune.

Modelele din prezent sunt Alfa Romeo MiTo, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo Spider. In viitor vor fi create modelele Alfa Romeo Giulia (lansarea este programata pentru anul 2014), Alfa Romeo 4C (2013), Alfa Romeo C-SUV (2013) si Alfa Romeo Spider (2014). Daca detii un astfel de autovehicul, esti cu siguranta interesat de un RCA Alfa Romeo, care sa fie cat mai avantajos si cu un pret cat mai redus. O astfel de polita poti gasi la RCA ieftin, care iti garanteaza cea mai putin costisitoare asigurare auto de pe piata.

Modelul Alfa Romeo Giulietta a fost desemnat Auto Europa 2011. Titlul se acorda celei mai bune masini produse in cel putin 10.000 de unitati, raportata la cele 27 de tari din UE, pentru perioada 1 septembrie si 31 august 2010. Marca s-a remarcat in fata competitorilor la categorii precum design si aerodinamica, performante, consum si emisii, precum si tehnologie, siguranta si inovatie.

Aceasta marca a fost prezenta si la Salonul Auto de la Frankfurt prin modelele Alfa Romeo 4C Concept, Giulietta si MiTo. Primul model a fost votat "Cel mai frumos Concept Car al anului", deoarece s-a distins printr-o culoare exterioara noua si exclusivista numita Fluid Metal, care da impresia unei foi de metal forjat, cu efect de oglinda argintata.

Alfa Romeo Giulietta este echipata cu un motor revolutionar care este cel mai economic model din clasa compactelor. Toate modelele marcii sunt echipate cu elemente de ultima tehnologie in ceea ce priveste siguranta in trafic si confortul pasagerilor: sistem de navigatie satelit, sistem de franare cu Pre-fill, 6 airbaguri, sistem DC, ASR, HillHolder, diferential electronic Alfa Q2, faruri bi-xenon cu AFS si altele.

Daca vrei sa iti achizitionezi un RCA Alfa Romeo, te asteptam cu cea mai ieftina polita de asigurare obligatorie auto de pe piata. Pentru cel mai ieftin RCA Alfa Romeo, nu trebuie decat sa apesi butonul din dreapta jos "Comand acum". La doar un click distanta se afla cea mai avantajoasa polita de asigurare obligatorie auto pe care o poti achizitiona. Nu trebuie decat sa completezi un formular cu date despre autovehicul, datele tale personale si cateva date despre comanda. Dupa ce apesi butonul "Comand acum" primesti in cel mai scurt timp posibil polita RCA Alfa Romeo de care ai nevoie.