Asigurare RCA Lexus

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Lexus, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca japoneza Lexus este marca sub care Toyota produce autoturisme de lux, incepand cu anul 1989. Lexus este considerat "Mercedesul japonezilor". 

In SUA, Lexus reprezinta compania lider in ceea ce priveste vanzarile de masini de lux. Initial, marca a fost lansata in SUA, dupa care in Marea Britanie si ulterior in Australia. Pe piata din Japonia va fi lansata abia in iulie 2005. 

Lexus incearca in permanenta sa inoveze si sa vina cu noi si noi performante tehnologice. Modelul LS 460 este unic in sectorul de lux, masina avand capacitatea de a se parca singura, soferul controland doar viteza. Sistemul Inteligent de Asistenta la Parcare manevreaza automobilul cu mare precizie, avand montata pe partea din spate o camera video, precum si senzori laterali cu unde ultrasonice, care au capacitatea de a identifica un loc de parcare potrivit, manevrand masina in pozitia corecta. 

Lexus pune pe primul plan siguranta soferilor, de aceea a fost creat un sistem de siguranta avansat, primul din lume de acest tip, care impinge tetierele in sus si spre fata, astfel incat sa protejeze capul soferului sau al pasagerului in momentul in care are loc un impact. 

Lexus a creat si prima cutie de viteze complet automata din lume. In prima jumatate a secolului XX, soferii nu aveau la dispozitie decat o transmisie mult mai simpla a celei manuale de azi. In 1940 va fi introdusa o cutie de viteza sincronizata, care dadea voie soferilor sa accelereze intr-un timp mai scurt si mai lin. In anul 2006, Lexus LS 460 va fi prevazut cu prima cutie automata in 8 trepte, o premiera la nivel mondial, care a adus mult mai multa calitate experientei la volan. 

Prima masina din lume care a depasit 100 km/h este marca Lexus. Modelul LS 460 a fost condus de pilotul de curse Camille Jenatzy, care a depasit viteza de 100 km/h la volanul masinii sale electrice, care a primit numele Le Jamais Contente (Niciodata multumit). 

Lexus a pus accent si pe optimizarea controlului asupra vehiculului. De aceea a fost creat Sistemul de Asistenta in Caz de Urgenta pentru modelul LS 460, care este prevazut cu un sistem complex si avansat de raspuns la comenzile soferului, asigurand o reducere semnificativa a sanselor de aparitie ale unui accident. 

Brandul auto s-a gandit si la soferii care conduc pe timp de noapte, prin realizarea unui Sistem de Detectare a Obstacolelor. In categoria obstacolelor intra o paleta larga, care include atat pietonii, cat si animalele care pot iesi in calea unui masini in momentul in care aceasta circula pe o strada sau pe sosea. Sunt incluse in sistem trei tehnologii moderne: un radar cu o precizie milimetrica, o camera video si proiectoare cu infrarosii care imbunatatesc si mai mult performantele camerei de filmat. Cele trei elemente realizeaza o imagine completa a drumului, astfel incat orice obstacol sa poata fi observat in timp util. 

Masinile Lexus sunt prevazute cu cel mai bun sistem audio de pe piata, numit Mark Levinson Reference Surround System. Acesta a fost testat timp de peste 2000 de ore atat in laborator, cat si in timpul mersului. Sistemul a fost optimizat pentru playback, videoclipuri muzicale si DVD-uri. 

Daca ai un model apartinand de aceasta marca, ai cu siguranta nevoie de un RCA Lexus, preferabil la cel mai avantajos pret de pe piata. Pentru cele mai bune oferte de pe piata asigurarilor auto obligatorii, apeleaza la RCA ieftin, cu ajutorul caruia vei beneficia de cel mai avantajos RCA Lexus.