Asigurare RCA Hyundai

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Hyundai, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Creat in 1967 in Coreea de Sud, Hyundai este cel mai mare producator corean de autoturisme. In 1968, printr-un parteneriat realizat cu Ford, a aparut primul autoturism marca Hyundai. Hyundai Lantra a fost primul produs care a aparut pe piata Europeana in anul 1990. Hyundai a vandut in toata lumea o gama larga de modele: Hyundai Accent, Hyundai Copue, Hyundai Elantra, Hyundai Grandeur, Hyundai I20, Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson, Hyundai Veracruz, Hyundai Getz. 

Hyundai este sponsorul principal al 2002 FIFA World cup Korea Japan, precum si sponsor oficial al 2006 FIFA Worldcup Germany. Veniturile anuale ale companiei se ridica la valoarea de 20 de miliarde de dolari. 

In 1974 este lansat primul model de conceptie koreana, numit Pony, care este lansat in cadrul celei de-a 55-a editii a Salonului Auto de la Torino. In anul 1981 este incheiat un parteneriat tehnic cu Mitsubishi, iar in 1982 este lansat pe piata modelul Pony 2. 

In anul 1986, Hyundai lanseaza pe piata americana modelul Excel, care va fi distins de catre revista Fortune cu premiul pentru "Cel mai bun produs nr.10".

In 1988, este scos pe piata modelul de clasa medie al limuzinei Sonata, iar Excel devine cea mai bine vanduta masina din SUA in categoria celor sub-compacte importate. 

Hyundai apare pentru prima oara pe piata din Europa prin intermediul modelului Lantra, lansat in toamna lui 1990, care va fi imbunatatita in decurs de cinci ani, cand va fi lansata o noua varianta. In acelasi an va fi finalizata si cea de-a treia fabrica apartinand de Hyundai. 

Anul 1992 reprezinta un moment important pentru Hyundai, deoarece atunci a fost prezentat primul concept car HCD-I, model care a fost un punct de pornire in productia de automobile original conceptuale, precum si a seriei HCD. 

In 1998, Hyundai achizitioneaza Kia Motors, iar camioanele de mare capacitate sunt lansate si pe piata americana. 

In anul 2000, Hyundai va lansa SUV-ul Santa Fe, iar prototipul HCD-V va fi prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Chicago. Un an mai tarziu, compania este distinsa cu premiul Korea Design Management, iar vehiculele comerciale vor fi introduse pentru prima oara pe piata din SUA. Tot in acest an, vanzarile lunare ale Hyundai se ridica la cel mai ridicat nivel de la inceputul crizei economice din 1997. 

In anul 2002, Hyundai se aliaza cu United Technologies Corporation din SUA in scopul producerii de masini cu motoare electrice. Tot in acest an incepe si construirea primei fabrici din SUA. 

Daca detii un model apartinand de aceasta marca, vei avea nevoie de un RCA Hyundai, preferabil cu un pret cat mai avantajos. In acest sens, apeleaza la RCA ieftin, care iti garanteaza cel mai scazut tarif pentru polita de asigurare auto obligatorie de pe piata. Doar cu ajutorul unui click poti avea RCA Hyundai de care ai nevoie, fara efort si in cel mai scurt timp posibil. 

Modele Hyundai

Accent Getz Santa Fe
Tucson i30