Asigurare RCA Isuzu

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Isuzu, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Compania japoneza producatoare de autoturisme comerciale si camioane de mare tonaj, Isuzu Motors Ltd are sediul central in Tokyo. In perioada 1953-1993, Isuzu colaboreaza cu General Motors si produce autovehicule de pasageri, iar in 1971 chiar se semneaza o intelegere intre cele 2 companii si apare prima masina Isuzu sub numele de Chevrolet LUV. Isuzu ramane primul producator de pick-up-uri. 

In 1922 va fi comercializat modelul Wolseley A-9, primul autovehicul realizat in Japonia. In anul 1937 se pun bazele grupului Tokyo Motors Inc, companie care reprezinta predecesorul Isuzu. In 1939 va fi lansat pe piata un automobil cu motor diesel, modelul DA40. In 1949 se va trece la denumirea de azi a companiei, Isuzu Motors Limited. 

In 1959 va fi lansat in premiera la nivel international prima masina de 2 tone cu tractiune pe rotile din spate. Din anul 1971 va incepe colaborarea cu grupul General Motors. 

In 1972, primul autovehicul creat de Isuzu care ajunge pe piata din America este Chevrolet Luv. In 1981 incepe exportul vehiculelor comerciale ale Isuzu catre SUA, iar in 1986 se inregistreaza 3 milioane de unitati exportate. 

In 1990, Isuzu va fi primul producator din lume pe segmentul vehiculelor industriale medii si grele, de peste 6,1 tone. In luna decembrie a anului 1998, Isuzu este premiat de "Automotive Researches Journalist Conference" din Japonia cu distinctia "Technology of the Year" pentru cel mai performant motor. In acelasi an, General Motors si Isuzu vor colabora, infiintand o societate mixta numita DMAX, producatoare de motoare diesel. 

Isuzu mai este cunoscuta si pentru contributia la progresul motoarelor diesel, fiindu-i recunoscute inovatiile aduse propulsoarelor. Isuzu a mizat pe un consum mic de combustibil si pe emisii cat mai reduse, fiind primul producator care a adus pe piata sistemul de injectie directa, turbodiesel-ul cu intercooler si sistemul de injectie common rail controlat electronic. In anul 2000, compania devine lider mondial in domeniu. 

In 2004, Isuzu devine primul producator de pick-up din lume, in afara de cei existenti in SUA. Totodata, Isuzu va fi primul constructor de vehicule comerciale usoare (pana la 6 tone) si din gama medie (de la 6 la 16 tone). 

In luna iunie a anului 2006, Isuzu si GM vor crea impreuna "LCV Platform Engineering Corporation" (LPEC), care va avea rolul de a construi un nou model de pick-up. In luna noiembrie, 5,9% din Isuzu este cumparat de Toyota. 

La inceputul lui 2008, Isuzu se va retrage de pe piata din SUA din cauza vanzarilor proaste. 

Daca ai un model apartinand acestui producator auto, vei avea nevoie cu siguranta de un RCA Isuzu, preferabil cu un pret cat mai redus. Pentru cele mai mic tarife la RCA Isuzu, apeleaza la RCA ieftin, care iti garanteaza cele mai avantajoase polite de asigurare obligatorie auto de pe piata.