Asigurare RCA Nissan

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Nissan, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile.

Creata in 1933, marca japoneza Nissan a fost denumita initial Datsun. Sediul companiei producatoare, Nissan Motor Company LTD se afla in Nishi-ku, Yokohama. Din 1999, Nissan a intrat intr-un parteneriat biunivoc cu producatorul francez de autoturisme, Renault. Acesta are acum 43,4% din actiunile Nissan, in vreme ce Nissan este proprietarul a 15% din actiunile Renault, din 2008.

In 2010, Nissan a vandut 4.080.588 de autoturisme, din toate marcile sale: Nissan Note, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan Murano, Nissan 370Z, Nissan X-Trail, Nissan Pathfinder, Nissan Navara, Nissan Primera, Nissan Almera, Nissan Maxima.

Compania Nissan isi va incepe activitatea in 1933, in acea perioada avand numele de Jidosha- Seido Ltd. Aceasta a aparut in Yokohama, reprezentand unificarea dintre Nikon Sangyo Company si Tobata Imono Company. In anul 1935 va fi produsa prima masina Datsun, si in acelasi an vor fi produse masiv vehicule, camioane si autobuze Nissan. 

In 1941 insa, compania va fi nevoita sa isi intrerupa productia din cauza izbucnirii Razboiului din Pacific, dar se va reorganiza dupa incheierea acestuia.

In 1951, Nissan va fabrica vehicule militare, precum Patrol, un 4x4 cu 6 cilindri si 85 CP, care depasea ca putere si capacitate Jeep-ul american Willis. 

In anul 1960, compania va infiinta in California Nissan Motor Corporation USA (NMC), dupa doi ani de exporturi in America de Nord. Din 1962, Nissan va incepe si exporturile pe piata auto europeana. 

In 1973, atunci cand in se afla in plina desfasurare criza petrolului, Nissan Suny va fi recunoscut de Agentia Americana pentru Protectia Mediului drept cel mai economic automobil, cu cel mai redus consum de combustibil, aspect care ii va asigura popularitate printre consumatorii din America. 

In 1988 va fi infiintata in Marea Britanie Nissan European Technical Centre Ltd. , precum si Nissan Italia. 

Incepand cu 1994, Nissan Motor Manufacturing Ltd. (UK) va castiga timp de trei ani consecutiv distinctia Queen's Award for Export Achievement. 

In 1999, intre Renault si Nissan va fi semnat un acord prin care va fi creata o Alianta Globala, creandu-se astfel cel de-al patrulea grup automobilistic la nivel international din punct de vedere al importantei. Productia anuala era de aproximativ 5 milioane de masini, fiind asigurata de 265.000 de angajati. In anul fiscal 2003, Nissan a inregistrat un venit operational record de 6,29 miliarde de euro si un profit de 11,1%, care plaseaza compania in fruntea topului celor mai rentabili producatori auto la nivel global. 

Daca ai o masina apartinand acestei marci, ai cu siguranta nevoie de un RCA Nissan. Pentru cele mai bune preturi de pe piata atunci cand trebuie sa iti reinnoiesti polita RCA Nissan, apeleaza la RCA ieftin, care iti garanteaza cea mai avantajoasa asigurare auto obligatorie, indiferent de orasul din care provii. In plus, livrarea politei poate fi gratuita.