Asigurare RCA Chevrolet

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Chevrolet, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Louis Chevrolet si William C. Durant pun bazele istoriei Chevrolet in Detroit, in anul 1911, sub numele de Chevrolet Motor Company of Michigam. In 1918, General Motors dobandeste Chevrolet. In anul 1923 s-a deschis prima fabrica in Europa sub denumirea General Motors International A/S. In anul 2010, vanzarile Chevrolet au crescut cu 21% fata de anul trecut, ajungand la 4,26 milioane autovehicule vandute. Cele mai bine vandute modele in 2010 au fost: Chevrolet Silverado, Chevrolet Cruze, Chevrolet Aveo, Chevrolet Malibu, Chevrolet Impala, Chevrolet Captiva, Chevrolet Spark, Chevrolet Camaro. 

Marca Chevrolet este cea mai cunoscuta din concernul General Motors (GM) si de asemenea a inregistrat de-a lungul timpului cele mai mari vanzari. Gama are in componenta un numar de 20 de modele, de la masini personale la camioane comerciale. Cel mai cunoscut model de camion este Chevrolet Silverado, care se afla pe a doua pozitie in topul vanzarilor de astfel de autovehicule. 

In SUA, cea mai vanduta masina este reprezentata de Chevrolet Impala. 

Compania implineste in 2011 100 de ani de la infiintare, oferind o serie de evenimente in Europa pe tot parcursul anului. Marca are radacini europene, deoarece cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, s-a nascut in Elvetia. Brandul auto este unul dintre cele mai cunoscute din lume, iar vanzarile sunt in continuare spectaculoase. 

Simbolul Chevrolet este reprezentat de un soi de papion auriu, care a ramas reprezentativ pentru marca, fiind pastrat si in ziua de azi drept logo distinct pentru diversele modele de masini create de companie.

Louis Chevrolet a fost pilot de curse si s-a aliat impreuna cu William Durant, care, desi fusese fondatorul General Motors, a fost dat afara din concern. Cei doi s-au aliat si au pus bazele Chevrolet, planuind totodata sa refaca reputatia lui Durant in industria de automobile. In timp, compania s-a extins mult, iar in anul 1916, Durant devine presedintele General Motors si totodata are loc si fuziunea dintre GM si Chevrolet. Drept urmare, creste productia de masini ale acestei marci, iar numele Chevrolet devine mult mai cunoscut pe plan international in perioada anilor 1950 - 1960. In anul 1963, statisticile arata ca una din zece masini cumparate in SUA reprezenta un model creat de Chevrolet. 

Compania nu s-a rezumat doar la productia din SUA, ci si-a extins business-ul si in tari precum Argentina, Brazilia, Chile, Ecuador, Venezuela, India, Noua Zeelanda, Canada, Thailanda, Coreea de Sud, Mexic, China, Africa de Sud, Pakistan, Rusia, Australia, Elvetia si Japonia. 

Chevrolet nu se rezuma doar la productia de autoturisme, ci se axeaza si pe o diversificare a activitatilor, prin implicarea in diverse proiecte sociale, sportive si culturale. Brandul a pastrat vechea pasiune a lui Louis Chevrolet pentru cursele de masini, astfel incat marca domina cursele World Touring Car Championships (WTCC). De asemenea, compania sustine si promoveaza tinere talente din Europa prin intermediul programului Young Creative Chevrolet (YCC). 

In 2011, Chevrolet a incheiat un parteneriat cu SOS Satele Copiilor, prin care asigura oferirea a 100 de masini pentru aceasta organizatie. Se imbunatateste astfel gradul de mobilitate al copiilor dezavantajati care traiesc in Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho si Israel. 

In afara liniei de productie auto, Chevrolet a lansat si o gama proprie de ceasuri, sub titulatura de Louis Chevrolet, creata in onoarea fondatorului. Ca semn distinctiv se remarca cifra 9, care era numarul cu care participa Louis la cursele de masini. 

Daca ai un model apartinand de aceasta marca si ai nevoie de un RCA Chevrolet, poti obtine o asigurare auto obligatorie avantajoasa din punct de vedere al pretului doar la RCA ieftin. Nu te desparte decat un click de cel mai mic pret pentru un RCA Chevrolet. Poti comanda polita chiar acum, apasand pe butonul din dreapta jos, "Comanda acum!" si vei avea in cel mai scurt timp posibil cel mai bun RCA Chevrolet de pe piata, la tine acasa, cu livrare gratuita, daca valoarea acestuia depaseste 149 de lei.