Asigurare RCA BMW

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau BMW, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile.Compania germana BMW a fost infiintata in anul 1913 de catre Karl Friedrich Rapp. In anul 1920, Bmw incepe sa produca motoare pentru motociclete, iar 8 ani mai tarziu, in 1928 incepe sa produca autoturisme. Bmw detine ca si subdivizii companiile Bmw Mini si Rolls-Royce. In anul 2010, Bmw a avut vanzari de 1,46 milioane din toate marcile (BMW sau MINI): Bmw Seria 1, Bmew Seria 3 Sedan, Touring, Coupe, Convertible, Bmw X1, Bmw X 3, Bmw X5, Bmw X6, Bmw Z4 Roadster, Bmw M3, Bmw M5. 

Denumirea de BMW reprezinta acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG  (Uzina Bavareza de Motoare SA). 

2010 a fost cel mai bun an din istorie pentru Grupul BMW, inregistrand 1,46 milioane de livrari, dintre care 1,22 milioane productie BMW si 234,175 MINI. Grupul BMW este format din BMW MINI si Rolls-Royce. 

Inainte de aparitia firmei BMW exista, pana in cel de-al doilea razboi mondial, o uzina care se ocupa de productia de motoare. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, compania se ocupa cu productia de motoare de avioane intr-un cartier al Munchen-ului, avand ca personal muncitori condamnati la munca silnica si prizonieri. In aceasta perioada au fost construite si motociclete care au fost folosite de angajatii din armata. 

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, cele mai multe din uzine au fost distruse. Pana in acel moment, BMW nu producea autoturisme, ci doar motociclete, vase de gatit si frane pentru diverse tipuri de vehicule. Abia in 1951 a fost produs primul automobil, un BMW 501, model de lux cu un motor cu 6 cilindri si un motor V8. 

In 1962 au fost lansate versiunile BMW 1500, BMW 1800 si BMW 2000, care au avut parte de un mare succes. Seria BMW E3, care a fost lansata in 1968, cu modelele 2500, 2800 si 3,0 SI au fost adoptate in special in universul business, deoarece dispuneau de un demaraj puternic si de un mers silentios. 

Intre anii 1970-1980, BMW lanseaza doua variante sportive ale seriilor 3 si 5, care au primit numele de M3 si M5, M provenind de la motorsport. In aceasta perioada va creste cifra de afaceri cu pana la 18 ori, la suma de 28 de miliarde. Productia de autoturisme crescuse de patru ori, iar la motociclete de trei ori. 

Perioada 1980-2000 nu a fost chiar cea mai favorabila pentru BMW. Compania este preluata in 1994 de producatorul englez de automobile Rover Group, insa cooptarea nu a fost una favorabila. Designul traditional si lipsa unei reputatii favorabile pentru Rover au dus la scaderea vanzarilor. Rezultatul a constat in pierderea a 9 miliarde marci germane si demisia directorului general de atunci. 

In anul 2000, BMW iese din proiectul Rover, pastrand marca MINI. In 2003, BMW coopteaza firma Rolls-Royce Motor Cars. In acelasi an va fi prezentat un automobil tip sedan de lux, cu numele de Phantom, care va fi produs in orasul Sussex, in timp ce in fabrica din Crewe se produc masini marca Bentley. In 2007, BMW a vandut un numar de 336.000 de automobile in SUA si peste 2.700 in Romania. 

La noi in tara, BMW a obtinut in 2010 o cota de piata de 31% pe segmentul premium, ocupand locul I la vanzari. 

Daca ai un model de automobil de la aceasta marca, ai nevoie cu siguranta de un RCA BMW. Si pentru ca orice sofer isi doreste un RCA BMW cu un pret cat mai avantajos, te asteptam la RCA ieftin pentru a beneficia de o polita de asigurare obligatorie auto care costa putin si care aduce numeroase beneficii. Daca ai nevoie chiar acum de un RCA BMW, nu trebuie decat sa apesi butonul din dreapta jos "Comand acum!" si in cel mai scurt timp posibil vei primi polita acasa, gratuit. 

 

Modele BMW