Asigurare RCA Porsche

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Porsche, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Compania germana Porsche a fost creata in 1931, de catre Ferdinand Porsche, sub denumirea "Dr. ing. h. c. F. Porsche GmbH. Firma creata se ocupa initial cu servicii de proiectare si consultanta. Primul model marca Porsche apare in 1939 si este numit Porsche 64. In 2008, Porsche AG devine actionar majoritar al Volkswagen AG, prin achizitionarea a 51% din actiuni. Modle Porsche: Porsche Carrera 4, Porsche Carrera Cabriolet, Porsche Boxster, Porsche Cayenne, Porsche Cayman, Porsche Panamera. 

Prima masina creata la Porsche a fost o "masina a poporului", care se adresa oamenilor obisnuiti , numit Volkswagen Beetle, care s-a dovedit a fi una dintre cele mai bine vandute masini din istorie. Prima masina produsa sub marca proprie va fi modelul Porsche 64. 

Pe perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, Porsche va crea varianta militara a modelului Beetle, ocupandu-se totodata de producerea de echipamente militare. 

Fondatorul Porsche va fi inchis timp de 20 de luni pentru crime de razboi, insa in acest timp, fiul lui, Ferry Porsche, va realiza prototipul modelului Porsche 356, care va fi lansat pe piata in 1948. 

In 1951, Ferdinand Porsche va muri din cauza unor complicatii date de un atac cerebral. 

In anii `60, brandul auto va realiza modelul 911, un adevarat simbol pentru masinile sportive de lux. 

In anii `70, compania isi propune inlocuirea modelului 911 cu 928. Desi acesta din urma era superior din punct de vedere tehnic, totusi nu a reusit sa depaseasca vanzarile modelului 911, pana in momentul in care acesta a fost scos de pe piata. Situatia a fost data de popularitatea modelului mai vechi, precum si de pretul ridicat al noii masini. 

La inceputul anilor `90, Porsche va face o intelegere cu Toyota, de la care sa preia o serie de metode japoneze de productie, in special pentru masinile cu propulsie hibrida. Nepotul fondatorului, Ferdinand Piech, va fi presedinte si director executiv al Volskwagen in perioada 1993-2002. 

In 2002 va fi scos pe piata primul SUV al marcii, numit Cayenne, care a avut parte de vanzari neasteptat de bune, ridicandu-se la valoarea a jumatate din vanzarile anuale ale Porsche. Cel mai scump model al brandului auto va fi reprezentat de Carrera GT, cu 612 cai-putere, care a fost lansat in 2004. 

In 2009, Porsche si Volkswagen vor fuziona, iar in actionariat va intra si Emiratul arab al Qatarului. 

Daca detii o masina apartinand de aceasta marca auto, ai cu siguranta nevoie de un RCA Porsche. Pentru cele mai mici tarife la o polita RCA Porsche, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura suportul necesar de la achizitia politei si pana la primirea ei acasa, iar livrarea poate fi gratuita.