Asigurare RCA Honda

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Honda, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca japoneza Honda a fost fondata in anul 1946 de catre Soichiro Honda, sub denumirea Honda Motor Co. Primul produs Honda apare in 1949, si este o motocicleta, modelul D-type. In 1963, Honda creeaza auturismul sport Honda S500, iar in 1964 decide sa intre in cursele de Formula 1. Modele Honda: Honda Accord, Honda Civic, Hoanda Jazz, Honda Accord Tourer, Honda CR-V, Honda Insight.

In 1953, Honda isi lanseaza primul slogan si incepe sa isi faca publicitate. Compania si-a dat seama de faptul ca pe primul plan trebuie sa fie intotdeauna clientul, deoarece doar prin achizitiile acestuia si prin increderea pe care o investeste intr-un brand, compania poate sa prospere si sa ofere produse din ce in ce mai bune. Honda va lansa sloganul "Calitate 120%", care a aparut intr-un articol de ziar. Se vorbea printre altele despre faptul ca, daca unui produs ii lipseste ceva 1%, atunci inseamna ca produsul este defect 100%. De aceea, Honda a ales sa gandeasca lucrurile intr-un procent de 120%. 

Honda merge in aceeasi directie, a unei responsabilitati in fata clientului, pe care o promoveaza si pe care o respecta. In 1956 este publicat urmatorul text, alaturi de principiul companiei: "Mentinand o privire de ansamblu, ne dedicam pentru a furniza produse de cea mai buna calitate la preturi rezonabile pentru satisfactia clientilor de pretutindeni."

In 1963 este lansata prima masina sport Honda, modelul S500, precum si un model de camioneta usoara (T360), in cadrul celei de-a 9-a editii a Salonului Auto National din Japonia. In respectiva perioada, Honda era cunoscuta doar pentru productia de motociclete, iar Takeo Fujisawa a regretat intrarea prea rapida pe piata auto, gandind ca aceasta trebuia sa aiba loc cativa ani mai tarziu. 

In 1967 este lansat modelul N360, o masina cu tractiune pe rotile din fata. In 1970, acest automobil este cel mai bine vandut din Japonia pe parcursul a trei zile din momentul lansarii oficiale pe piata. In acelasi an, s-a inregistrat un numar alarmant de accidente de masina, aspect care i-a determinat pe cei de la Honda sa acorde mai multa atentie nu doar productiei de masini si performantelor tehnice, ci si oamenilor care le conduceau masinile. De aceea, compania Honda s-a implicat in educarea soferilor pentru scaderea numarului de probleme in trafic. 

In anii 1960, trendul in piata auto era reprezentat de masinile cat mai spatioase, mai puternice si mai luxoase. Se punea accent pe eticheta sociala pe care ti-o conferea automobilul pe care il aveai. Incepand insa cu anii `70, Guvernul american incepe sa fie mai strict in ceea ce priveste emisiile auto, care se dovedeau a fi inacceptabil de poluante. Va fi elaborat un articol - US Cleaner Ait Act, care prevedea ca producatorii de autovehicule sa realizeze masini mai economice si care sa afecteze mai putin mediul. 

Soichiro Honda nu a vazut in aceasta prevedere o piedica, dimpotriva, a considerat-o o oportunitate de aliniere cu marii producatori auto, care aveau o vechime puternica pe piata. 

In 1981 este lansat modelul City, iar in 1987, productia modelului Civic ajunge la 5 milioane de unitati. In 1987, departamentul de cercetare al Honda incepea sa puna bazele airbag-ului, dispozitiv care mai tarziu si pana in ziua de azi reuseste sa salveze mii de vieti. In perioada respectiva insa, echipa Honda se confrunta in permanenta cu aceeasi problema: airbag-ul nu se umfla in timp util. Un sofer ar fi fost zdrobit cu mult timp inainte ca perna de aer sa isi indeplineasca rolul de protectie. 

In 2000, Honda creeaza prima masina de clasa mica, prevazuta cu diverse dotari pentru a putea fi condusa de persoanele cu handicap. In anul 2003, Honda este primul producator auto din Japonia care produce 10 milioane de masini in SUA. 

Daca ai un model apartinand acestei marci, ai nevoie cu siguranta de un RCA Honda. Pentru cele mai mici preturi in ceea ce priveste un RCA Honda, poti apela la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa polita de asigurare auto obligatorie de pe piata. 

Modele Honda

Accord CR-V Civic