Asigurare RCA Chrysler

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Chrysler, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Fondatorul automobilului Chrysler a fost Walter P. Chrysler, care a dat dovada de inspiratie atunci cand a creat primul model, in 1924. El a vrut ca autovehiculul numit Chrysler Six sa participe la Automobile Show din New York, insa din cauza ca masina nu intrase intr-o linie de productie, a fost refuzat. Chrysler nu s-a descurajat, ci a venit cu o idee ingenioasa: a parcat masina in vestibulul Hotelului Commodore, stiind ca pe acolo treceau multi expozanti, investitori si oameni de afaceri care ar fi putut sa remarce automobilul. 

Din fericire, planurile lui Chrysler au dat roade, deoarece masina a fost remarcata de catre un bancher de la Chase Securities, care a scris un titlu de creanta in valoare de 5 milioane de dolari catre Maxwell Motor Corp., compania la care Chrysler era presedinte, asigurand finantarea liniei de productie pentru respectivul model de autovehicul. 

Dupa un an de la acest eveniment, Chrysler cumpara compania la care era director si infiinteaza Chrysler Corporation in data de 6 iunie 1925. Compania s-a dezvoltat repede si a avut parte de o extindere majora. La sfarsitul lui 1925, in SUA existau 3800 de dealeri si un profit de 17 milioane de dolari. Marca auto a continuat intr-un ritm ascendent, lansand noi si noi modele, printre care s-a numarat si Imperial 80, prima decapotabila a Chrysler, care a beneficiat de prima reclama color din istoria industriei auto. 

Datorita tehnologiei avansate folosite si activitatii de cercetare, combinata cu teste, Corporatia Chrysler a ajuns pe locul doi ca vanzari in SUA in 1936, pozitie care va fi pastrata pana in 1949. Incepand cu anul 1928, Chrysler incepe sa isi separe modelele auto in functie de pret si de caracteristicile de functionalitate. Modelul Plymouth a fost introdus la cel mai mic pret de pe piata, in timp ce DeSoto a fost introdus in categoria preturilor medii. In acelasi an, Chrysler a achizitionat compania Dodge Brothers, lansand linia de automobile Dodge. 

Numele marcii Imperial a fost folosit pentru prima data in 1926, insa nu a fost niciodata vorba de o marca aparte, ci doar de linia de productie de top a Chrysler. Pe parcurs insa, pentru a putea concura mai bine cu ceilalti producatori de pe piata, Lincoln si Cadillac, Imperial devine subdiviziune a brandului - mama. La fiecare doi-trei ani, Imperial beneficia de un nou design si de inovatii tehnice cu motoare V8 si transmisii automate, care sa plaseze gama cat mai sus in ierarhia productiei de automobile. 

Valiant, un alt model Chrysler, a fost introdus pe piata tot ca marca de sine statatoare. Pe piata americana, Valiant a reprezentat un model al liniei de productie Plymouth, in timp ce linia de productie DeSoto a fost oprita in 1961. In ceea ce priveste topul marcilor Chrysler din punct de vedere al preturilor, intre anii 1940 - 1970, acestea erau, in ordine crescatoare, Valiant, Plymouth, Dodge, DeSoto, Chrysler si Imperial. 

Chrysler este cel mai mic dintre cei Trei Mari Producatori din SUA - Chrysler Group LLC, Ford Motor Company si General Motors. Chrysler a fost al 16-lea cel mai extins producator auto in 2009, conform The International Organization of Motor Vehicle Manufacturers (OICA). 

Daca detii un model al acestei marci auto, ai cu siguranta nevoie de un RCA Chrysler, preferabil cu cel mai bun pret de pe piata. In acest sens poti apela la RCA ieftin, care iti ofera cel mai bun RCA Chrysler, la un pret convenabil, usor de comandat, care va fi livrat la tine acasa in cel mai scurt timp posibil.