Asigurare RCA Mitsubishi

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Mitsubishi, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca japoneza Mitsubishi este infiintata in anul 1870, ca si companie navala sub denumirea de Tsukumo Shokai. Mai tarziu, compania se reorienteaza si incepe sa construiasca nave, sa se ocupe cu productia de petrol, otel, iar in 1917, Mitsubishi creeaza prima linie de autoturisme prin lansarea modelului Mtsubishi Model A. In 1970 a aparut compania independenta care se ocupa cu fabricarea motoarelor pentru automobile, numita Mitsubishi Motors Corporation. In Europa, Mitsubishi a aparut pentru prima data in 1974, iar astazi Mitsubishi se afla in peste 170 de tari. Modele Mitsubishi: Mitsubishi, Colt, Mitsubishi, Lancer, Mitsubishi Lancer Evolution, Mitsubishi Lancer Sportback, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Pajero. 

Logo-ul companiei a fost inspirat de emblema familiei lui Iwasaki, care reprezenta trei diamante, la care s-a adaugat si emblema clanului Tosa, format din trei frunze de stejar unite. Ulterior, logo-ul oficial al Mitsubishi care va fi inregistrat oficial in 1914, va fi format din trei diamante care erau unite in punctul central. Numele companiei va fi inspirat tocmai de simbolul marcii: Trei Diamante, traducerea in japoneza fiind Mitsubishi. 

In anul 1917, Mitsubishi va pune bazele primei linii de productie de automobile din Japonia. Primul autoturism va fi Mitsubishi Model A, care reprezenta o copie a Ford Model T. In 1918 va fi creat primul prototip pentru un camion. In anul 1932 va fi realizat primul autobuz al marcii. 

Din anul 1970, divizia care se ocupa de producerea de motoare se va separa de compania-mama si astfel va fi creata Mitsubishi Motors Corporation, care va fi de sine statatoare. 

Mitsubishi Motors va intra pe piata europeana incepand cu anul 1974, atunci cand au aparut primele modele Lancer. In decembrie 2002 va fi creata Mitsubishi Motors Europe. Sediul principal al companiei a ramas cel de la Amsterdam, afacerea cuprinzand sectoare precum vanzarile, marketingul si distributia de automobile, piese de schimb si accesorii auto. 

In prezent, Mitsubishi este prezent pe plan international, in aproximativ 170 de tari. In Europa poate fi gasit in mai mult de 30 de tari. 

Compania pune accent pe responsabilitatea ecologica, de aceea motoarele folosite sunt Clean Diesel, care permit functionarea masinii cu un consum redus de combustibil si reducerea la minim a emisiilor poluante, precum si a zgomotului. 

Inginerii Mitsubishi pun accent si pe continua imbunatatire a motorului, prin configurarea unor aspecte care sa asigure o putere ridicata in combinatie cu un consum cat mai redus, la care sa se adauge si un grad de poluare cat mai mic. Spre exemplu, pentru reducerea emisiilor de noxe, sistemul de esapament a fost configurat in asa fel incat sa fie respectate cele mai pretentioase masuri ecologice. Greutatea motorului a fost redusa pentru a se obtine o acceleratie mai buna si mai rapida si pentru a se reduce consumul de combustibil. De asemenea, se imbunatateste si manevrabilitatea. Este redus si gradul de frecare, in asa fel incat puterea sa fie mai mare, iar consumul de combustibil cat mai redus. 

Daca ai o masina care apartine de aceasta marca, ai cu siguranta nevoie de un RCA Mitsubishi. Pentru cele mai mici tarife la RCA Mitsubishi, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa asigurare obligatorie auto de pe piata, indiferent de orasul in care locuiesti. Faci comanda online, rapid si comod, si in plus, livrarea poate fi gratuita.