Asigurare RCA Mercedes

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Mercedes, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

In anul 2011 se implinesc 125 de ani de la infiintarea marcii germane producatoare de autoturisme Mercedes-Benz, proprietate a companiei DaimlerChrysler AG, infiintata in anul 1886. Primul autoturism Mercedes-Benz a fost scos pe piata in 1900. Modele Mercedes-Benz: Mercedes Clasa A, Mercedes Clasa B, Mercedea Clasa C Coupe sau Estate, Mercedes CL, Mercedes SLK, Mercedes SLR Roadster. 

Mercedes-Benz produce automobile, autobuze, camioane si auto trenuri rutiere, fiind totodata al doilea mare producator de vehicule de lux la nivel mondial. 

In 1886 a fost realizat primul patent Benz, care reprezenta primul "automobil" al marcii, cu un design asemanator unei biciclete. Acesta a fost creat drept inlocuitor al calului, pe acest principiu bazandu-se si reclamele pentru model. In 1889 va fi prezentat la Expozitia mondiala de la Paris un cvadriciclu motorizat numit Daimler, format dintr-un sasiu tubular si roti cu spitele metalice. In 1894 va fi creat primul autovehicul produs in serie, fiind totodata si primul de mici dimensiuni din lume. Acesta reprezenta un velociped motorizat Benz, cu doua locuri, care cantarea 280 de kilograme. 

In 1902 va fi creat modelul Mercedes Simplex 40 cp, care mai poate fi vazut si azi la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart. A fost considerat primul autovehicul modern din lume. In 1923 va fi lansat Mercedes 6/25 cp, primul autovehicul de serie din lume dotat cu un compresor de supraalimentare mecanic. 

In 1926 va avea loc fuziunea companiilor Daimler Motor si Benz & Cie, dand nastere companiei Daimler-Benz AG. In 1928 va fi facuta publica cea de-a treia varianta a modelului sport Mercedes-Benz SSK, care va crea o imagine favorabila marcii, atat pe pista de curse, cat si pe sosele. 

In anul 1931, in ciuda crizei existente, Mercedes-Benz va lansa modelul 170, ultramodern si economic, dotat cu suspensii independente pentru toate rotile, aspect care conferea stabilitate pe sosea si o usurinta a manevrarii. In 1936 va fi folosit pentru prima oara un motor diesel pentru un autovehicul de serie, si anume pentru modelul Mercedes-Benz 260 D, care era prevazut cu un motor economic, cu auto-aprindere, care a fost lansat in cadrul Salonului auto de la Berlin. 

In 1936, Mercedes-Benz se putea lauda cu o productie record a modelului 170 V, care a fost prezentat in cadrul Expozitiei Internationale de Automobile si Motociclete de la Berlin. In 1954 va fi lansat automobilul sport al secolului, modelul Mercedes-Benz 300 SL "Gullwing". 

Modelul lansat in 1959, Mercedes-Benz 220 SE "Heckflosse" va pune accent pe siguranta pentru sofer si pasageri data de caroserie. Aceasta era formata din trei parti, compartimentul pasagerilor avand o stabilitate buna si zone de deformare in fata si in spate. 

In 1968, modelul Mercedes-Benz 220 D "Stroke Eight", numit si modelul "bara opt" se va vinde in peste un milion de autovehicule - limuzine, coupe-uri, limuzine cu ampatament extins si sasiu pentru caroserii speciale. 

In 1978, Mercedes-Benz va lansa modelul 300 TD, o masina confortabila, sigura si versatila, care putea fi folosita pentru agrement, uz familial si comercial. 

In 1955, modelul sport Mercedes-Benz 300 SLR va parcurge distanta dintre Brescia si Roma intr-un timp record care nu a fost depasit nici pana astazi. Modelul a fost relansat in 2003 prin crearea automobilului Mercedes-Benz SLR McLaren. 

Daca ai un model apartinand de aceasta marca, ai cu siguranta nevoie de un RCA Mercedes-Benz. Pentru cele mai avantajoase tarife in ceea ce priveste politele RCA Mercedes-Benz, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura cele mai scazute preturi atunci cand vine vorba de asigurari obligatorii auto. 

Modele Mercedes

C 180 E 320 Sprinter
Vito