Asigurare RCA SsangYong

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau SsangYong, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca SsangYong apare in anul 1954, prin fondarea firmei Hadongwahn Motor, mai tarziu fiind numita Dong-A Motor. La inceputul anilor `70, compania producea camioane si masini de pompieri. Incepand cu anii `80, a achizitionat producatorul de masini 4x4, Keowha, moment in care compania este numita SsangYong si incepe productia de SUV-uri. Fiind o companie mica, SsangYong este vanduta in 1998 companiei Daewoo, urmand ca in 2004 sa fie preluata de catre compania chineza SAIC. Modele SsangYong: Actyon, Kyron, Rexton, Rodius. 

In anul 1991, SsangYong va semna un acord cu Mercedes, care prevedea transfer de cunostinte tehnologice in ceea ce priveste productia de motoare si vehicule comerciale usoare. Compania s-a axat pe producerea de SUV-uri, modelele Musso din 1993 si Korando din 1996 bucurandu-se de un real succes. 

SsangYong va trece printr-un faliment pe perioada recesiunii din 1998, astfel ca aceasta va fi cumparata de Daewoo. Pana in anul 2000, marca SsangYong nu va mai fi vizibila pe piata, an in care si Daewoo va intra in faliment. 

SsangYong se va detasa de Daewoo si va fi preluat de producatorul chinez de masini SAIC in 2004. SsangYong va produce in special masini de teren. 

Denumirea companiei a fost inspirata de o legenda orientala care vorbea despre doi dragoni inseparabili, care au trebuit sa astepte 1000 de ani pana au putut sa zboare spre raiul dragonilor. Pentru a ajunge acolo, cei doi aveau nevoie fiecare de cate un cintamani (un fel de piatra filozofala in traditia budista), insa cei doi dragoni nu au primit decat unul singur. Pentru ca fiecare tinea la celalalt, se indemnau reciproc sa ia cintamani-ul si sa plece in rai, insa nici unul nu vroia sa il paraseasca pe celalalt. Impresionat, zeul cerului le-a mai trimis un cintamani si astfel cei doi dragoni au plecat impreuna. 

Astfel, numele companiei sugereaza prin inovatie si tehnologie moderna caracterul puternic al celor doi dragoni legendari. 

Daca ai o masina din aceasta gama auto, ai cu siguranta nevoie de un RCA SsangYong. Pentru cele mai bune tarife de pe piata in ceea ce priveste un RCA SsangYong, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa asigurare auto obligatorie, indiferent de orasul in care locuiesti.