Asigurare RCA Subaru

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Subaru, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca japoneza Subaru a aparut ca si filialala a companiei Fuji Heavy Industries. Incepand cu anul 1999 si pana in 2005, General Motors detinea 20% din actiunile companiei Fuji Heavy Industries. In 2005 insa, General Motors vinde 8.7% din actiuni companiei Toyota. Modele Subaru: Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Legacy, Subaru Outback. 

Incepand cu luna iunie a anului 1946, compania nu va mai produce avioane si se va axa doar pe realizarea de scutere, prezentand primul prototip, sub numele de Rabbit. Aparitia noului tip de mijloc de transport a fost cat se poate de binevenita, avand in vedere atat necesitatea japonezilor de a se deplasa rapid, in contextul in care nu aveau efectiv cu ce, precum si datorita avantajelor date de scuter: pozitia confortabila a soferului, stabilitatea lui si viteza rezonabila. 

In august 1977 va fi lansat modelul Subaru Brat, care reprezenta un autovehicul destinat timpului liber. Masina era inspirata de modelul Leone 4WD, avand ca diferente o cabina cu doua locuri si o bena in spate. Se va bucura de un real succes, in special in America de Nord, unde se potrivea stilului de viata al tinerilor, dornici sa mearga oriunde cu un consum cat mai redus de combustibil. 

In 1984 va fi anuntata dezvoltarea primei transmisii variabile electro-continue din lume, care are la baza un mecanism simplu si eficient. Aceasta ii permite soferului sa controleze viteza masinii fara sa fie utilizate transmisii complexe. 

In 1988 va fi infiintata compania Subaru Tecnica International Inc., o filiala menita sa experimenteze activitatile sportive auto, printre care se numara si Campionatele Internationale de Raliuri. 

In 1989 va fi stabilit un record mondial de viteza pentru 100.000 de km in Arizona, SUA, cu o viteza medie de 223.345 km/ora, record care va fi valabil chiar si la sfarsitul lunii aprilie 2005. 

In 1993, noul Legacy va stabili un nou record mondial la categoria "Station Wagon", cu o viteza medie de 249.981km/h pana la 1 km, record care a fost recunoscut oficial de FIA si ACC (Automobile Competition Committee) pentru US (ACCUS). 

In 2003, Subaru va stabili noul mesaj de brand: Think. Feel. Drive. Compania se axeaza pe oferirea unor masini care sa imbine calatoria, ambianta si siguranta pentru toti clientii. 

La Salonul International de la Geneva va fi lansat modelul concept Subaru B11S, cu un design atractiv si prevazut cu dotari ample, motor orizontal opus, tractiune integrala, avand din performantele unei masini sport. 

Daca ai o masina din aceasta gama auto, atunci ai nevoie cu siguranta de un RCA Subaru. Pentru cele mai bune preturi atunci cand vine vorba de un RCA Subaru, apeleaza la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa polita de asigurare obligatorie auto de pe piata, indiferent de orasul in care locuiesti.