Asigurare RCA Suzuki

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Suzuki, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Marca japoneza Suzuki isi face aparitia inca din 1909 prin fondarea companiei Suzuki Loom Works, de catre Michio Suzuki. Suzuki a inceput prin a produce biciclete cu motor, motocicle, motoare de barca, generatoare de putere, dupa care a continuat cu autoturisme. Cu o istorie de aproape 100 de ani, Suzuki detine fabrici de productie in 26 de tari. Modele Suzuki: Suzuki Alto, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Jimny, Suzuki Swift, Suzuki Splash. 

Suzuki este in prezent al doisprezecelea cel mai mare producator de automobile din lume, fiind prezent in mai mult de 163 de tari si avand mai mult de 45000 de angajati. Compania produce autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcatiuni, generatoare de putere si chiar locuinte prefabricate. 

In 1952 este comercializata bicicleta cu motor, in premiera mondiala. In 1954, compania va avea numele de Suzuki Motor Co., Ltd. 

In 1955 va fi lansat modelul de autoturism usor Suzulight, care va semnaliza intrarea Japoniei in era autoturismelor usoare. 

In 1963, in Los Angeles, va fi infiintata US Suzuki Motor Corp, care va fi sucursala de vanzari directe. 

In 1989, numarul total de autovehicule realizate pana in acel moment va fi de 10 milioane de unitati. 

Incepand cu anul 1990, compania isi va schimba numele in Suzuki Motor Corporation. 

In anul 2000, compania va sarbatori 80 de ani de la infiintare. In acelasi an va fi infiintata Fundatia de Educatie si Cultura Suzuki. De asemenea va fi castigat Campionatul Mondial Grand Prix 500. 

In anul 2001 se vor pune bazele unei intelegeri cu Nissan Motor Co. care prevedea furnizarea de echipament pentru autoturismele de mic litraj. Anul urmator, vanzarile ajung la cifra de 30 de milioane de unitati la nivel mondial. Suzuki va fi actionar majoritar la compania Maruti Udyog Limited, India. General Motors si Suzuki vor semna un acord prin care se vor face investitii intr-un producator din Coreea. 

In anul 2003, Suzuki va fi pe primul loc in ceea ce priveste vanzarile de automobile mini din ultimii 30 de ani. In acelasi an, Suzuki va lansa Twin, primul automobil hybrid mini cu doua locuri din Japonia. 

Daca ai o masina din aceasta gama auto, ai cu siguranta nevoie de un RCA Suzuki. Pentru cele mai bune tarife atunci cand vine vorba de un RCA Suzuki, apeleaza la RCA ieftin, care iti garanteaza cea mai avantajoasa polita de asigurare obligatorie auto de pe piata.