Asigurare RCA Audi

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Audi, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Primul autoturism produs de Audi a aparut in anul 1950, iar in anul 1970, Audi incepe exportul autoturismelor in SUA. Producatorul german de autoturisme are sediul firmei in Ingolstadt, Bavaria. In prezent, Grupul de autoturisme Volkswagen detine majoritatea actiunilor producatorului Audi. In anul 2010, Audi a inregistrat vanzari de 1,09 milioane de vehicule, din toate marcile: Audi A4, Audi A6, Audi A7, Audi Q3, Aud Q7, Audi A3 Sportback, Audi A3 Cabriolet, etc. 

In anul 2010, Audi a inregistrat vanzari de 1,09 milioane de vehicule, spre deosebire de anul 2009, cand vanzarile au fost de 0,95 de milioane. 

Povestea Audi incepe la uzinele "August Horch & Cie", care vor face parte din societatea pe actiuni Horch. Directorul tehnic, August Horch, intra in conflict cu Directorul de achizitie din cauza diferentei de viziuni in ceea ce priveste profitul si partea tehnica. In urma neintelegerilor, Horch se retrage si isi infiinteaza propria companie, insa nu i se da voie sa pastreze numele de Horch, fiind dat in judecata de fosta firma pentru incalcarea drepturilor de autor, desi firma fusese infiintata de el. 

In cadrul unei intalniri la care Horch incearca sa gaseasca o noua denumire pentru companie, un baiat de zece ani, care studia latina in aceeasi incapere, vine cu ideea de a pune numele de Audi in loc de Horch - horch inseamna "asculta" in germana, iar echivalentul in latina este "audi". Astfel, Audi a ramas numele marcii pana in ziua de azi. 

In 1910, in luna iulie, este fabricat primul Audi, cu un motor cu patru cilindri. Masinile de acest tip au fost folosite chiar si la intrecerile sportive. Ulterior, s-a trecut si la un model cu sase cilindri. Unul dintre cele mai scumpe si mai luxoase modele de automobil din Germania in perioada 1925 - 1928 a fost Audi 18 / 70 CP Typ M. Au fost realizate 228 de astfel de modele. 

Marca Audi are un simbol format din patru cercuri, care reprezinta cele patru marci membre ale firmei Auto Union. Sigla transpune simbolic contopirea Audi cu DKW, Horch si Wanderer. Unirea celor patru s-a produs in perioada marii crize economice din 1932, sub denumirea Auto Union. In urma unificarii, automobilele Audi aveau ca target clasa mijlocie superioara. Inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, Auto Union folosea sigla cu cele 4 cercuri intersectate, insa fiecare companie in parte isi pastra propria sigla si propriul nume. 

In 1950 a fost construit primul automobil produs de Audi in perioada postbelica. Tot in aceasta perioada, Audi isi extinde spatiul destinat productiei, prin achizitionarea de noi terenuri. In anul 1970, marca incepe sa exporte in SUA. Primele modele care au ajuns acolo au fost Audi Super 90 si Audi 100. In anul 1973 incepe sa fie exportat si modelul Audi 80. 

In anul 1980 este realizat Audi Quattro, un model unic, care se deosebea prin tractiune integrala perfecta pentru perioada respectiva. Tractiunea integrala era folosita pana atunci doar pentru camioane si masini off-road, insa in timp a fost folosita si pentru masinile sport. Cinci ani mai tarziu, modelul Audi NSU Auto Union AG a fost redenumit Audi AG. 

In 1991, Audi prezinta in cadrul a doua expozitii doua modele de masini sport: Audi quattro Spyder la expozitia de la Frankfurt si Audi Avus quattro la Tokio. 

In 1993, Audi aduce la Expozi?ia interna?ional? de automobilism Frankfurt (IAA Frankfurt) modelul "Audi Space Frame Concept Car", destul de asemanator cu modelul Audi A8. In luna martie a anului 1994, Audi prezinta la Geneva un nou model pentru segmentul premium, si anume Audi A8, fiind primul model cu o caroserie completa din aluminiu, cu antrenarea pe rotile din fata si cu tractiune integrala. In timp, Audi A80 va fi cunoscut sub denumirea de Audi A4, iar Audi 100 ca Audi A6. In 1996, Audi A3 devine un model reprezentativ pentru clasa compacta, iar Audi A2 va deveni un model produs in masa in anul 2000. 

Daca ai nevoie de un RCA Audi, poti achizitiona polita de la RCA ieftin, care iti asigura cea mai avantajoasa asigurare auto obligatorie de pe piata. Nu trebuie decat sa introduci numarul de telefon pe site-ul nostru si vei fi sunat. In cel mai scurt timp posibil vei avea polita RCA Audi de care ai nevoie si care iti va fi livrata in mod gratuit. 

 

Modele Audi
 
A1          A3      A4
 
A6         Q7