Asigurare RCA Volkswagen

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Volkswagen, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile.

Fondata in anul 1937 sub denumirea Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbHa, compania isi schimba denumirea cateva luni mai tarziu in Volkswagenwerk GmbH. Sediul central al producatorului Volkswagen se afla in Wolfsburg, Germania. Numele marcii Volkswagen se traduce prin "masina poporului". Modele marca Volkswagen produse: Volkswagen Golf, Volkswagen Caddy, Volkswagen Jeta, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Phaeton, Volkswagen Scirocco, Volkswagen Touareg, Volkswagen Touran. 

In prezent, Volkswagen cuprinde urmatoarele branduri auto: Audi, Lamborghini, Bugatti, Bentley, Seat, Skoda si Scania. Aceste marci, impreuna cu Volkswagen formeaza grupul Volkswagen Aktiengesellschaft (VWAG), care se afla pe locul 3 din punct de vedere al masinilor produse, primele doua locuri fiind ocupate de Toyota si apoi GMC. 

In 1935, Adolf Hitler va semna un contract cu Porsche pentru a crea o masina Beetle. Doi ani mai tarziu, acesta va anunta in cadrul Berlin Auto Show faptul ca va da nastere Companiei de Dezvoltare Germana Volkswagen. 

In 1938, fabrica VW va deveni cea mai mare fabrica de masini cu toate departamentele stranse intr-o singura locatie. 

In anul 1946 vor fi realizate 1785 de masini, mai mult manual decat cu ajutorul tehnicii, care vor fi folosite ca autovehicule militare, iar un an mai tarziu, au fost realizate 19.000 de unitati, care au fost trimise spre Olanda. 

In anul 1950, productia de masini va fi egala cu vanzarile, astfel compania va avea un profit de 3,8 milioane de marci germane. In 1958, Volkswagen trecea de 500.000 de unitati produse intr-un an, cifrele atingand pragul de 553.399 unitati. In 1959, profitul inregistrat va fi de 68,3 milioane de marci germane. 

In 1958, VW va deschide o filiala in America. In 1964, VW va achizitiona compania AUDI, denumirea devenind Volkswagen Audi Group. In 1969, va fi prezentat la Frankfurt Auto Show VW Type 181, care va cunoscut in SUA ca The thing. 

In 1969 se inregistrau mai mult de 2 milioane de unitati, iar profitul se ridica la 330 de milioane de marci germane. 

In 1990, VW va achizitiona toate actiunile Seat, iar in 1998 vor fi achizitionate Bentley Motors si Bugatti Automobiles. In 1999, VW va cumpara si toate actiunile Skoda Auto. 

In anul 2004 va aparea primul SUV, si anume Touareg. In 2005, Porsche va cumpara 18,53 % din actiunile companiei VW, iar in 2008, aceasta va ajunge la o cota de participare de 51%. 

Daca ai o masina din aceasta gama auto si ai nevoie de un RCA Volkswagen, atunci poti apela la RCA ieftin. Compania iti asigura cele mai mici tarife de pe piata pentru un RCA Volkswagen, indiferent de orasul in care locuiesti. In plus, livrarea politei la tine acasa ar putea fi gratuita. 

 

Modele Volkswagen

Bora Caddy Golf
Transporter Jetta Passat
Polo Touareg Touran